Vedete din Romania

#andi moisescu #andra

Barbatul celebru din Romania care are doar cuvinte de lauda pentru Andra: „Absolut divina! O ador”

Fara doar si poate, Andra este una dintre cele mai iubite vedete din Romania, fiind totodata si una dintre cele mai bune voci pe care le-a avut vreodata tara noastra.

Celebra artista, care are milioane de fani in toate colturile tarii, a sustinut recent deja obisnuitele concerte denumite „Traditional”, care au loc in preajma sarbatorilor de iarna.

Una dintre vedetele care a luat loc in public la un astfel de eveniment a fost Andi Moisescu, nimeni altul decat colegul Andrei de la „Romanii au Talent”. Imediat dupa ce s-a terminat concertul si el a iesit din sala, juratul show-ului de la PRO TV a avut numai cuvinte de lauda pentru colega lui.

„Scriu la cald, proaspat iesit de la concertul «Traditional». Andra este o comoara a carei valoare nu poate fi estimata. Pentru ca ea creste in fiecare zi. Dincolo de talentul urias si vocea absolut divina, Andra mai are o calitate care ma emotioneaza si ma face sa o ador: apropie oamenii si ii face mai buni”, a spus Andi Moisescu in mediul online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare