Vedete din Romania

# america expres # irina fodor #arme #hoti

„Toti hotii au arma! A fost un soc”. Ce a patit Irina Fodor cand filma pentru „America Express”

Show-ul „America Express”, fie ca inainte s-a chemat „Asia Express”, a reusit sa-i tina pe romani lipiti in fata televizoarelor, emisiunea fiind lider de audienta aproape de fiecare data.

Chiar daca telespectatorii vad multe lucruri la televizor, Irina Fodor, prezentatoarea emsiunii, a declarat pentru PlayTech faptul ca unele lucruri nu sunt transmise publicului larg.

„Nu vedeti faptul ca si eu dorm in masina in drum spre destinatiile unde trebuie sa ma intalnesc cu concurentii. Asa cum ii vedeti pe ei motaind prin masini cand prind cate un autostop mai lung, fix asa fac si eu. Pentru ca am acelasi timp ca si ei, cu plus-minus o jumatate de ora”, a spus Irina Fodor.

Pentru sursa citata, prezentatoarea de la „America Express” a mai dezvaluit ca echipa emisiunii a trait un soc in Columbia.

„Cred ca un moment care ne-a speriat pe toti a fost momentul in care una dintre echipele noastre impreuna cu echipa de concurenti a fost atacata. Pentru ei, erau niste hoti oarecare, asa se practica acolo, se pare ca toti hotii au arma atunci cand iti cer telefonul si banii. Dar pentru noi a fost un soc. In Columbia s-a intamplat asta. Mai aveam o singura zi ca sa trecem in Ecuador, eram chiar la granita si se pare ca acest orasel lipit de granita cu Ecuadorul ne-a rezervat aceasta surpriza”, a dezvaluit Irina Fodor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare