Vedete din Romania

# andra zi de nastere # andra varsta #catalin maruta #andra

Astazi este ziua Andrei. Iata ce declaratie de dragoste i-a facut Catalin Maruta!

Andra implineste astazi 29 de ani. Inca de dimineata, vedeta a fost asaltata cu mesaje de felicitare, insa cea mai frumoasa declaratie a primit-o din partea sotului sau, Catalin Maruta. 

Realizatorul TV a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emotionat pentru sotia sa, cu ocazia zilei de nastere. 

"La multi ani iubirea mea Andra, la fel cum imi urez si mie la multi ani langa tine, langa copiii nostri si langa toti cei pentru care insemnam ceva. Acum sapte ani, pe 23 august, chiar de ziua de nastere a Andrei, a fost si nunta noastra. Au fost niste ani incredibili. Daca mi se pare ca au trecut prea repede, inseamna ca au trecut frumos... Te iubesc", a scris Maruta pe reteaua de socializare. 

Si finul sau, Pepe, i-a transmis un mesaj emotionat Andrei. "Astazi este ziua Andrei ,un om cu un suflet minunat ,o mama ce si adora copiii,sotie ce si divinizeaza sotul,artist ce si incanta,respecta si iubeste fanii,colega cu care se mandresc toti artistii si nu in ultimul rand....Nasica mea mea scumpa si draga pe care o iubesc sincer si vreau din suflet sa i uram impreuna LA MULTI ANI!!!", i-a transmis Pepe. 

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul romanesc. Cei doi au impreuna doi copii, un baiat, David, in varsta de 4 ani, si o fetita, Maria, care a venit pe lume in urma cu doua luni. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului