Vedete din Romania

# anda adam sot #anda adam insarcinata #anda adam

Sotul Andei Adam, extrem de gelos. Ce a obligat-o pe artista sa faca!

Anda Adam este insarcinata in 7 luni. Cu toate acestea, artista nu a renuntat la concerte si are agenda plina. Se pare ca vedeta si sotul sau vor sa se mute intr-o casa mai mare si sa inchierieze apartamentul in care locuiesc acum. 

Vila pe care intentioneaza sa o cumpere costa in jur de 100.000 de euro, de aceea Anda Adam nu ar fi renuntat la cariera. Pe langa asta, un alt motiv pentru care Anda Adam vrea sa scape de apartamentul in care locuieste acum este si gelozia sotului sau. Potrivit unor prieteni apropiati ai cuplului, apartamentul Andei este cumparat pe numele lui Victor Slav. Atunci cand s-au despartit, acesta a ramas insa artistei, deoarece ea a fost cea care a platit ratele pentru locuinta. 

Apartamentul in care locuiesc este luat pe numele lui Victor Slav, prin credit imobiliar, pe vremea cand el si Anda erau impreuna. Dupa despartire, ea a ramas cu casa, pentru ca tot ea este cea care a platit fiecare rata. Bineinteles, pentru actualul ei sot, acest lucru nu este unul tocmai placut. Acum, nu vrea nici in ruptul capului ca fiica lui sa creasca acolo. Nu mai are nimic cu Victor, nu se simte amenintat in nici un fel, insa, are si el orgoliul lui de barbat. Vor lua casa prin credit, iar apartamentul in care locuiesc acum il vor inchiria. Astfel, rata se va plati de la sine. Momentan sunt la stadiul in care cauta case, vor sa faca cea mai buna alegere”, a declarant un apropiat al cuplului, pentru Cancan.ro.

De asemenea, atunci cand au hotarat sa isi intemeieze o familie, Sorin, sotul Andei, i-a cerut artistei sa rupa orice legatura cu fostul sau iubit, Victor Slav. ”Anda l-a scos pe fostul iubit din firma, au rezolvat toate problemele cu actele si cu ce mai aveau de impartit. De atunci, ea si Victor nu au mai vorbit nici macar la stadiul de amici. Nu s-au certat absolut deloc, insa Anda a hotarat sa respecte rugamintea sotului ei, I s-a parut ca aceasta este cea mai buna metoda pentru a-I arata lui Sorin cat de multi l respecta si il iubeste”, a marturisit aceeasi sursa.

In luna decembrie, Anda Adam va aduce pe lume o fetita. Artista planuiste sa plece in America pana atunci, acolo unde va aduce pe lume copilul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare