Vedete din Romania

# concediu de paternitate #Marian Godina #concediu crestere copil #castiguri

Asta e suma! Cati bani primeste Marian Godina de la stat pentru ca si-a luat concediu de crestere a copilului

Devenit o adevarata vedeta in mediul online si nu numai, Marian Godina „aduna” in fiecare zi tot mai multi hateri, dupa cum o spune chiar el.

 

Mai ales acum, dupa ce s-a aflat ca politistul a intrat in concediu pentru a-si creste copilul, si mai multe persoane au inceput sa il puna la zid si sa ii spuna ca a luat aceasta decizie pentru a primi de la stat bani, dar sa stea acasa.

Intr-un interviu pentru postul de radio Europa FM, Marian Godina a recunoscut ca la mijloc, cand a decis sa intre in concediu, au fost si banii.

„Ne aflam la inceputurile acestei «mode», pentru ca sunt din ce in ce mai multi barbati care aleg sa intre ei in acest tip de concediu in locul mamei. Nu sunt nici pe departe primul politist care intra in concediu de crestere a copilului, mai am colegi multi care au facut asta, chiar cu ani in urma. Nu e greu deloc si, in momentul de fata, imi traiesc viata la maximum si probabil cele mai faine clipe le traiesc acum, stand acasa alaturi de copilul meu. Nu as vrea sa se inteleaga ceva gresit, in mod clar femeia nu va putea fi niciodata inlocuita ca mama, este mult mai puternica decat un barbat si rolul ei este mult mai conturat decat al nostru. Rolul mamei tot Georgiana il are, sotia mea, clar asta. La mine e o situatie mai speciala, eu atrag reactii urate din simplul fapt ca am devenit o persoana publica, iar multi nu se pot obisnui cu lucrul asta, sunt invidiosi. Iar acum, ca stau acasa si mai primesc si bani pentru asta, invidia lor a crescut. Au fost foarte multi care mi-au scris ca tocmai pentru a nu-si auzi astfel de lucruri din partea colegilor au renuntat sa-si mai ia concediu de crestere a copilului si acum au spus ca le-a parut rau ca n-au facut asta. Nu iau 100 de milioane pe luna, dar n-am ascuns ca stau acasa si din criterii financiare. Am facut niste calcule si am stabilit cu sotia ca este mai avantajos, atat financiar, dar mai ales pentru sufletul meu. La politie am luni cand iau 5.000 de lei si alte luni in care nu iau. Atat imi intra mie pe card”, a spus Marian Godina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare