Vedete din Romania

#declaratii anamaria prodan #anamaria prodan #declaratii #laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan, declaratii incredibile! Vrea sa se impace cu Laurentiu Reghecampf: „Sa vina acasa”

La aproximativ un an si jumatate de cand s-a aflat in presa ca Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au decis sa divorteze si la doar cateva luni dupa ce procesul de divort s-a incheiat in mod oficial, cele doua vedete par sa caute drumul impacarii.

 

Mai exact, Anamaria Prodan a afirmat in mod public ca isi doreste sa aiba o relatie normala cu barbatul care i-a fost sot timp de mai multi ani de zile si alaturi de car are si un baiat. Astfel, se pare ca sexy-impresara a ingropat securea razboiului si nu mai vrea sa apara in scandaluri in presa. Asta chiar daca in trecut ea si Reghe s-au batut in plina strada!

Intr-un interviu pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a afirmat ca il asteapta acasa pe Laurentiu Reghecampf, de dragul baiatului pe care il au impreuna. Si ca ea isi doreste ca ei sa se comporte ca doi oameni maturi.

„Eu si copiii mei, in primul rand, nu mai suntem interesati de aceasta promovare care ne-a facut foarte mult rau! Imi doresc foarte tare si eu si Laurentiu jr, si Sarah, si Rebecca si Luca, cu siguranta, sa incheiem aceasta casnicie intr-un mod maret, asa cum am inceput-o. In primul rand, pentru copiii nostri, pentru noi, pentru ca acest circ trebuie inchis. Cred ca, daca avem respect pentru copiii nostri si pentru noi, ca oameni, lasand la o parte faptul ca oricine, oricine de pe pamantul asta greseste, repet, suntem oameni, nu computere, pana si computerele se defecteaza, nu?! Cred ca din respect pentru familia si copiii nostri, trebuie sa inchidem aceste procese care aduc pete mari pe numele nostru. Ceea ce am construit eu si Laurentiu Reghecampf, cu siguranta, si spun in cunostinta de cauza, nimeni nu o sa mai faca in zeci de ani de acum inainte. De ce? Pentru ca noi am facut istorie fara ajutorul nimanui in tara aceasta. Cred ca problemele pe care le avem, mari sau mici, trebuie sa le rezolvam doar noi doi, fara declaratii, fara razboaie. Da? Toate procesele pe care Laurentiu le-a deschis fata de familia noastra, noi speram sa le inchida cat mai repede. Eu cred ca familia este uriasa, copiii acestia sunt incredibili, si, repet, este dorinta mea si a copiilor, pe care de nenumarate ori i-am transmis-o lui Laurentiu. Noi dorim, si chiar vorbeam cu copiii, si poate e momentul perfect pentru a-l face sa inteleaga ca nu ne intereseaza absolut nimic sau nu ne mai intereseaza din momentul in care a plecat, nimic legat de viata lui. Sa il ajute Dumnezeu sa construiasca, de acum inainte, macar o miime din cat a construit alaturi de mine si de copiii nostri. Asteptam oricand sa vina acasa, sa-si vada copiii, sa ii scoata la masa, sa petreaca timp cu ei. Pentru ca el a fost, in perioada in care a fost cu noi, tatal copilului meu si tatal fetelor mele din prima casnicie, pentru ca asa e normal. Cred ca am avut perioada cand am fost exemplu in tara asta. Eu si copiii mei ne cerem scuze pentru greselile facute. Cred cu tarie ca Dumnezeu va da fiecaruia dupa suflet. Mai stiu ca Laurentiu, in momentul in care se va trezi din acest vartej, va intelege exact cine a fost in spatele acestor nenorociri si ce s-a intamplat cu adevarat. Si stiu clar ca nu o sa mai vina sa spuna la televizor: «Anamaria nu m-a lasat sa fac aia sau nu m-a lasat sa fac alta», pentru faptul ca eu l-am protejat enorm in toti acesti ani si am fost scutul lui, cum am mai spus-o”, a spus Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare