Vedete din Romania

#antonia #craciun #vincenzo castellano

Antonia, gest neasteptat fata de Vincenzo Castellano. Ce cadou i-a oferit fostului sot de Craciun

In perioada sarbatorilor, toata lumea incearca sa ingroape securea razboiului, chiar si vedete. Dovada sta in faptul ca, dupa ce au stat mult timp prin tribunale, Antonia si Vincenzo Castellano sunt acum intr-o relatie buna, iar artista i-a facut chiar un cadou de Craciun fostului sot.

 

Despre Antonia si Vincenzo Castellano, care au fost casatoriti in 2011 si au divortat doi ani mai tarziu, se poate spune acum ca au o relatie armonioasa. Avand o fiica impreuna, pe Maya, cei doi au depus eforturi considerabile pentru a-si gestiona relatia post-divort intr-un mod sanatos. Custodia fetei a fost obtinuta de tata, iar in urma divortului, paternitatea lui Alex Velea pentru cei doi fii, Akim si Dominic, a fost recunoscuta in instanta.

In mod surprinzator, de Craciun, Antonia, Vincenzo Castellano si Alex Velea au demonstrat ca pot trece peste animozitati din trecut si sa impartaseasca momente fericite impreuna. Maya se bucura acum de timpul petrecut alaturi de ambii parinti si frati, iar atmosfera este atat de armonioasa incat au decis sa petreaca impreuna sarbatorile.

Chiar daca relatia lor nu a fost mereu perfecta si au trecut ani de dispute si procese de divort, acum Antonia si Alex Velea par sa se inteleaga de minune cu Vincenzo Castellano. Un gest de apreciere s-a concretizat printr-un dar de Craciun oferit acestuia, moment pe care Vincenzo l-a imortalizat intr-o poza postata pe Instagram, numindu-l cel mai bun cadou, potrivit canal33.ro. Antonia a reactionat prin repostarea story-ului, adaugand cateva semne de imbratisare, iar Alex Velea a urmat exemplul, adaugand trei inimi negre.

Aceasta poveste arata ca prietenia poate supravietui si dupa divort, evidentiind maturitatea celor implicati, capabili sa treaca peste trecut si sa se concentreze asupra prezentului, avand binele copilului in prim-plan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare