Vedete din Romania

#anna lesko #dezvaluiri #familie

Anna Lesko, dezvaluiri emotionante despre familia ei: „Trebuie sa imi stapanesc emotiile si lacrimile”

Anna Lesko este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul romanesc. Frumoasa artista s-a decis sa vorbeasca despre bunici sai, iar declaratiile facute au fost cu adevarat emotionante. Aceasta este de origine ucraineana, din Republica Moldova.

 

Frumoasa artista a discutat despre bunica ucraineanca, care s-a casatorit cu bunicul ei rus. Aceasta abia si-a putut abtine emotiile, tinand cont ca a tinut enorm la rudele sale. Anna Lesko a punctat ca a invatat multe lucruri de la femeia care i-a fost alaturi in orice moment greu și nu a certat-o vreodata.

„Bunica fiind ucraineanca, bunicul rus. Acum trebuie sa imi stapanesc emotiile si lacrimile. O iubesc si am iubit-o enorm. Am avut atat de multe lucruri de învatat de la ea, de la aceasta femeie. Femeia nu a stiut sa citeasca, nu a stiut sa scrie, dar nu pot sa iti explic ce bagaj de cunostinte pe care astazi il avem din literatura de specialitate, de unde sa ne inspiram si de unde…dar ea nu stia lucrurile astea. Atat de important a fost de fiecare data când fiicele ei se certau cu partenerii, ea spunea ca nu asa, avea grija. (…) Ea niciodata nu ne-a certat, bunica niciodata nu a ridicat tonul, intotdeauna mai mult cu privirea, avea un ton, un oftat. (…) O groaza de lucruri le-am învatat de foarte mica, cand nu aveam discernamantul necesar sa pot sa imi dau seama.”, a spus ea la „Vorbeste lumea”.

Anna Lesko nu s-a bucurat mult timp de bunicul sau, acesta imbolnavindu-se si dandu-și ultima suflare pe cand ea se afla la o varsta frageda. Cu toate acestea, vedeta a vorbit cu mult respect de ruda sa, explicand ca a fost o persoana care a avut grija de familia sa.

„Bunicul a fost foarte putin pentru ca la un moment dat s-a stins, s-a imbolnavit. El a dus doua razboaie. A fost un barbat adevarat care a stiut sa struneasca si familia si absolut toata gospodaria. Ei au avut 12 copii, un baiat si restul fete, doi copii au fost gasiti pe timpul razboiului si i-au crescut si educat. Nu erau copiii lor, i-au gasit abandonati intr-un camp.”, a adaugat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare