Vedete din Romania

#oana roman #romania

Oana Roman vrea sa plece din Romania! Care este motivul

Multi romani au fost surprinsi in momentul in care au aflat ca Petre Roman se va muta in Elvetia, unde a primit o oferta de a preda la una dintre cele mai bune institutii de invatamant din lume. Iata ca acum Oana Roman, fiica sa, se gandeste sa renunte la Romania si sa se mute intr-un loc linistit.

 

Petre Roman o sa ocupe functia de Presedinte al Universitatii din Geneva, incepand un nou capitol din viata sa, chiar in Elvetia. Totusi, fiica lui isi doreste sa ii calce pe urme si sa plece din Romania, sustinand ca viseaza sa se mute intr-un loc mic, plin de liniste, unde sa uite de gurile rele.

„Practic, singurul pe care mi-l doresc este sa reusesc anul asta sa-mi pregatesc plecarea. Sa am puterea necesara sa ma ocup de tot ce trebuie. Astfel încat sa ma organizez sa pot pleca din tara. Si sa ma duc intr-un loc mic, mic, mic. Sa locuiesc intr-o comuna, intr-un sat mic, mic si atat. Sincer, si sa pot să renunt la toata nebunia asta care incepe sa ma apese foarte tare.”, a zis Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman se gandeste sa se mute intr-un sat izolat, aflat undeva in Franta, acesta reprezentand locul ideal pentru vedeta. Aceasta si-a anuntat fanii ca spera sa isi pregateasca mutarea in acest an. Vedeta vrea sa inceapa totul de la 0 intr-o alta tara, dorindu-si ca visul sa se indeplineasca în viitorul apropiat.

“Sa traiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutarie, orice. Sa ma ocup de orice intr-un sat din sudul Frantei. Sa stau acolo intr-un satuc mic si sa traiesc fericita. Si cand o sa fiu acolo, sa scriu o carte despre toti si despre aceasta lume rea în care suntem. Vreau sa traiesc intr-o lume cu oameni putini, dar civilizati si linistiti.”, a mai adaugat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului