Vedete din Romania

# iubita cantaret #cantaret #sarcina #pepe

Pepe, tatic pentru a treia oara! Iubita cantaretului este insarcinata

Pepe traieste cele mai frumoase clipe. Artistul are o frumoasa relatie cu iubita lui, Yasmine Ody, care este insarcinata si o sa il faca pe star tatic pentru a treia oara. Starul are doua fiice din casnicia cu Raluca Pastrama, pe nume Maria si Rosa, iar acum o sa vina pe lume un baietel!

 

Pepe si Raluca Pastrama au avut un minunat mariaj, din care au rezultat doua minuni, Maria si Rosa, insa, in cele din urma, relatia lor nu a avut succes. Iata ca starul si-a refacut viata dupa despartirea dureroasa de mama micutelor sale, iar acum se pregateste de un nou capitol.

Cantaretul si-a gasit liniste in bratele iubitei sale, Yasmine Ody, alaturi de care traieste o poveste de dragoste de aproape un an de zile. Se pare ca bruneta este insarcinata in sapte luni, potrivit Spynews. Ba chiar, artistul o sa poata sa isi stranga baietelul in brate in doar cateva luni.

„Vreau sa va marturisesc si voua un secret care tine de mine si de viata mea personala, sunt atat de fericit si trebuie sa impart cu oamenii care ma iubesc atat de tare (…) Voi fi tatic si voi avea un baietel.”, a spus Pepe la un eveniment din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului