Vedete din Romania

#Anghel Damian #relatie #lia bugnar #dezvaluiri

Anghel Damian, dezvaluiri despre relatia cu Lia Bugnar. „Omul matur eram mai degraba eu…”

Anghel Damian și Lia Bugnar au avut o relatie timp de mai multi ani, insa in urma cu cateva luni cei doi s-au despartit, fara sa dea detalii, iar la scurt timp Anghel si-a gasit fericirea in bratele lui Theo Rose.

 

Anghel Damian trece prin cele mai frumoase clipe din viata lui, dupa ce a aflat ca el si Theo Rose vor deveni parinti. Relatia celor doi, total neasteptata, a venit dupa ce regizorul si Lia Bugnar au decis sa mearga pe drumuri separate, dupa o relatie de mai multi ani.

Recent, in podcastul lui Gojira, Anghel Damian a vorbit atat despre viata sa profesionala, cat si despre cea personala. Regizorul a vorbit si depre relatia pe care a avut-o cu actrita Lia Bugnar:

Paradoxul e ca in relatia cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relatie vizibila, pentru ca presa a considerat ca e demna de un interes. Noi am avut o relatie foarte lunga, dar in acelasi timp, omul matur eram mai degraba eu decat ea.

Daca imi fac un soi de introspectie si ma gandesc de ce am ajuns sa fiu un old soul, desi sunt si eu dependent de cafea, dar nu sunt sapiosexual… Parintii mei sunt, din punctul meu de vedere, profund imaturi. Ei, divortand foarte devreme, avand 9 ani, am simtit ca m-am responsabilizat foarte tare. M-am maturizat precoce”, a dezvaluit Anghel Damian

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului