Vedete din Romania

# petru calinescu #fiu florin calinescu #florin calinescu

Cu ce se ocupa, la 37 de ani, fiul lui Florin Calinescu: „Dupa pandemie am hotarat sa turez mai mult motoarele”

Ajuns la 37 de ani, Petru, fiul lui Florin Calinescu, spune ca numele tatalui sau atarna greu de fiecare data si multi l-au privit doar din aceasta directie.

 

Pasionat de actorie si de muzica, Petru Calinescu afirma insa ca nu este doar fiul lui Florin Calinescu. Ba mai mult, el a studiat inclusiv in strainatate si a incercat sa isi cladeasca singur un nume in tara noastra.

Intr-un interviu acordat celor de la Click, fiul lui Florin Calinescu a spus cu ce se ocupa si cum este viata lui in prezent.

„Pe mine ma cunosc, evident, mai putini oameni decat il cunosc pe tatal meu, care este, de o viata intreaga, in televiziune. Si prin care am avut si eu acces spre lumea showbiz-ului si a artei, inca de mic. Parintii mei au fost actori. De mic, am fost expus in lumea asta, si mi-a placut si mie, si am ales sa urmez un drum artistic. Eu am studiat, in Marea Britanie, si actorie, si muzica. Am inceput o colaborare, recent, cu Opera Comica pentru Copii. Prima din, sper, mai multe colaborari de acest fel, in directie de musical. Pe 11 martie, avem premiera la musicalul «Heidi», la Opera Comica. Si sper sa construiesc si pe aceasta colaborare. Am inceput cu pianul clasic de foarte mic. Cred ca eram in clasa I sau in clasa a II-a, nu mai tin minte, exact. Deci muzica a fost prima mea dragoste, pianul a fost prima mea dragoste. Pe urma, in liceu, am inceput cu actoria. Si dupa ce mi s-a terminat schimbarea vocii, in liceu, mi-am dat seama ca pot sa si cant. Cantatul a fost ultimul din ecuatie. Am fost expus, de mic, intr-o lume artistica. Niciodata, nu am fost fortat intr-o directie sau sa mi se interzica ceva. Cu siguranta, faptul ca am fost expus, de mic, la lumea asta, m-a facut sa imi placa. Asta, indiscutabil. Si sa aleg drumul asta mai departe. Chiar acum, fiind la Sala Radio, imi amintesc ca am avut un recital de pian, chiar aici, de mic copil. Nu mai stiu in ce clasa eram. A II-a sau a III-a. Chiar pe aceste holuri, asteptam emotionat sa intru in scena. Tanar pianist. Daca vorbim de canto, prima mea profesoara si cea mai draga mie este Crina Mardare. Cu Crina am inceput sa ma pregatesc, prin clasa a XII-a. Si am pregatit cu ea admisia la Liverpool Institute for Performing Arts, unde am si studiat patru ani mai departe. Canto modern, si musical, si actorie. Ea a fost cea care m-a pregatit. A fost prima mea profesoara si, mereu, lectiile cu Crina raman o amintire draga pentru mine. Sunt si antreprenor. Avem diverse activitati profesionale, cu familia. Dar, acum, dupa pandemie, am hotarat sa turez mai mult motoarele si in directia artistica. Cred ca lucrurile au ajuns intr-un punct, in Romania, unde pot sa fac la adevarata valoare pentru ce m-am pregatit. Si vreau sa activez mai mult si in zona asta. Artistic, am multe planuri. Colaborarea cu Big Band Radio, ma bucur ca are loc. Este in pregatiri de mai multa vreme si ne bucuram ca, in sfarsit, incepe. Colaborarea pe partea de musical, cu Opera Comica. Si mai am si alte proiecte, pe care le voi anunta, la momentul potrivit. Am multe planuri in mai multe directii, pentru acest an. Doamne Ajuta sa le pot face pe toate”, a spus Petru Calinescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare