Vedete din Romania

#andreea antonescu mamica #fiica andreea antonescu #andreea antonescu

Andreea Antonescu vrea sa devina mamica pentru a doua oara. Ce i-a spus fiica ei

Andreea Antonescu este o mamica dedicata, care face tot posibilul ca micuta ei, Sienna, sa aiba parte de tot ce este mai bun. Vedeta isi doreste sa se bucure de al doilea copilas. Totusi, aceasta recunoaste ca micuta ei s-a gandit prima oara la faptul ca isi doreste sa aiba un partener de joaca.

 

Andreea Antonescu si Traian Spak au trait o poveste de dragoste frumoasa, din care a rezultat o superba fetita. Cei doi s-au despartit, insa au decis sa pastreze discretia si sa aiba o relatie cat mai buna, mai ales pentru ca au impreuna un copil. Cu toate acestea, vedeta viseaza sa devina mamica pentru a doua oara.

Andreea Antonescu, despre dorinta fiicei sale: „Mi-a zis ca ar prefera o surioara”

Jumatatea trupei Andre a recunoscut ca nu se gandea ca isi mai doreste un copil in urma cu doar cativa ani. Totusi, micuta Sienna a inceput sa isi doreasca o surioara, asa ca artista si-a schimbat gandurile. Atat Andreea Antonescu, cat si fiica ei, viseaza sa isi mareasca familia!

„Intotdeauna, schimbarile din viata mea sunt facute cu acordul Siennei. Ea ramane cea mai buna prietena din viata mea. Mult timp am zis amandoua ca nu mai vrem un copil, implicit o surioara sau un fratior. Totusi, de vreo 2-3 ani, ei a inceput sa ii surada ideea. Mi-a zis ca ar prefera o surioara, caci nu ar vrea ca un baietel sa ii roada jucariile. Aceasta este o discutie avuta in urma cu cativa ani.

Ea si-a dorit mai intai acest lucru, apoi am inceput sa ma gandesc la respectiva varianta. Caci doleantele copilului devin legi pentru mine. Eram impacata cu ideea de a avea un singur copil. Dar acum s-a schimbat acest lucru, insa sper sa nu isi doreasca inca 5 copii, e greu.”, a spus vedeta pentru Ego.ro.

FOTO: instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului