Vedete din Romania

#andreea mantea #slabit #dieta

Cum a slabit Andreea Mantea 10 kilograme. A mancat inclusiv slanina cu ceapa

Andreea Mantea le-a pus gand rau kilogramelor in plus si a trecut la dieta. Dupa ce a fost asupra criticata pentru ca s-a ingrasat, vedeta a inceput o cura de slabire. Nu a ales un regim alimentar restrictiv, ci o o cura care ii permite chiar sa manance slanina cu ceapa.

 

A reusit astfel sa dea jos nu mai putin de 10 kilograme. Andreea a marturisit ca vrea sa dea jos cat mai multe kg si sa revina mai repede la formele de odinioara.

In toata perioada asta, din cele 14-16 kilograme, nu mai stiu exact cate au fost, am dat vreo 10, 9 pe acolo. Sunt dimineti si dimineti. Cand ma cantaresc si e diferenta mare... Cred ca e retentie de apa, nu stiu ce e. Dar nu ma grabesc, sunt pe drumul cel bun si e bine. Nu tin dieta, ci pur si simplu incerc sa mananc sanatos. Dimineata, avem voie sa mancam orice, chiar si slanina cu ceapa. Apoi, salate, gratar. Mananc cat mai sanatos", a spus Andreea Mantea pentru ciao.ro.

In urma cu ceva timp, Andreea Mantea a fost pusa la zid de urmaritorii ei, fiind criticata ca e cam plinuta si nu ar trebui sa se afiseze asa pe Internet.

"Am aflat ca sunt insarcinata, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e ca aflu din ziare ca sunt insarcinata de vreo doi ani. Cumva am intrecut elefantul la gestatie. Sunt insarcinata de vreo doi ani si nu mai nasc. Ce sarcina incapatanata. Eu nu am voie sa fiu grasa... Andreea Mantea este grasa, are butica, sunculita, kilograme in plus, dar nu este insarcinata. Este o bucurie pe care as spune-o eu daca as fi, credeti-ma. De doi ani incoace, ma de doi ani... Nu, nu sunt insarcinata. Sunt doar grasa!", a spus Andreea Mantea pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare