Vedete din Romania

# lider cecen #cecenia #anda adam #concert

Anda Adam, chemata la o petrecere a cecenilor. De ce a refuzat artista invitatia lui Ramzan Kadirov si a renuntat la 50.000 de euro

Anda Adam a fost chemata sa-i cante liderului cecen Ramzan Kadirov, mana dreapta a lui Putin. Acesta a fost dispus sa-I plateasca o suma uriasa artistei, pentru doar cateva minute de cantare. Cu toata acestea Anda Adam a refuzat invitatia acestuia.

 

Odata cu refuzul invitatiei, artista si-a luat adio de la o suma frumusica de bani. Peste 50.000 de euro, pe care liderii ceceni au fost dispusi sa o plateasca. Artista a declarat ca nicio suma nu este suficient de mare pentru a risca sa mearga in Cecenia.

“M-au ingrozit imaginile pe care le-am vazut. Am fost informata ca nu este indicat ca eu sa ma duc acolo. Tocmai de aceea pentru a refuza cererea intr-un mod oficial, managementul meu de atunci le-a transmis o suma foarte mare. Cred ca suma a fost chiar mai mare de 50.000 de euro”, a spus Anda Adam, portivit realitatea.net.

Spre surprinderea ei si a managerilor artistei, cecenii au fost de acord cu suma ceruta. Mai mult, acetia au raspuns la mail intr-un timp foarte scurt, ceea ce a trezit si mai mult suspiciuni.

“Faptul ca ei au raspuns atat de prompt pe mine m-a speriat si mai tare. Am zis ca nu are cum cineva sa raspunda atat de rapid si cand vorbim de o suma asa mare. E clar ca ceva nu este in regula acolo. Si nu am mai raspuns la mail.

Cred ca o saptamana ne-am tot gandit daca artistul Anda Adam merita sa riste sa mearga in Cecenia sau nu. Si am considerat ca banii nu au valoare in astfel de momente, ci mai importanta este viata si sanatatea. Asa ca am refuzat ulterior, politicos, acest concert”, a mai precizat Anda Adam.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare