Vedete din Romania

#Florin Ristei #naomi #despartire

Prima reactie a lui Florin Ristei, dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Naomi. „Timpul vindeca totul…”

Recent, in presa au inceput sa apara zvonuri potrivit carora Florin Ristei s-ar fi despartit de iubita lui, Naomi, iar totul ar fi inceput de la o postare a artistului.

 

Florin Ristei si Naomi formeaza un cuplu de mai bine de doi ani, dupa ce ea a participat la X Factor. Cei doi s-au indragostit rapid, iar relatia lor a parut inca de la inceput foarte frumoasa. Insa, cand toata lumea se astepta mai degraba la un zvon despre nunta, in presa a aparut vestea despartirii celor doi. Totul a inceput dupa ce Florin Ristei a postat pe Instagram mesajul “„Timpul vindeca totul”, iar toata lumea s-a gandit atunci ca este sfarsitul relatiei lui cu Naomi.

Artistul n-a stat foarte mult timp pe ganduri si a dorit sa clarifice situatia, asigurandu-i pe toti ca este vorba doar despre titlul unui nou single de-al sau. „Timpul vindeca totul este titlul urmatorului meu single 2023. A fost cantat prima data live cu orchestra, pe 30 decembrie, la Sala Palatului, la concertul aniversar Orchestra Simfonica Bucuresti. Inainte de lansarea propriu-zisa a piesei va aparea o versiune live, cu orchestra, ca preview. Chiar acum lucram la asta”, a declarat Florin Ristei pentru Unica.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare