Vedete din Romania

#anastasia lazariuc #tiriac #bani

Anastasia Lazariuc, despre familia Tiriac: "Nu voi cere nimanui niciun capat de ata, cu atat mai mult lor"

Fiica ei, Ileana, este nora unuia dintre cei mai bogati oameni din Romania, insa nu vrea sa profite de pe urma avantajelor financiare pe care i le ofera acest statut.

Anastasia Lazariuc , artista de origine basarabeana, sustine ca postura de cantareata ii ofera suficienti bani incat sa nu fie nevoita sa apeleze la fiica ei, Ileana, sau la sotul acesteia, Ion Ion Tiriac.

"Ileana este maritata cu Ion si e treaba lor ce au ei acolo, eu sunt un om demn, sunt capabila sa ma intretin, nu voi cere nimanui niciun capat de ata, cu atat mai mult lor n-o sa le cer", a tinut sa precizeze Anastasia Lazariuc , citata de ziarul ring.

Artista a fost invitata Dianei Munteanu Nicolescu in emisiunea "Conferinta de presa", ce se va difuza maine, pe Antena 1, incepand cu orele 21.00.

In cadrul emisiunii, Anastasia a vorbit despre familia ei, despre fericirea pe care o simte alaturi de iubitul ei, Iosefini, precum si de bucuria pe care i-o aduc nepotii ei.

Cantareata are doi copii, Andrei si Ileana si patru nepoti pe care ii invata sa-i spuna Anastasia in loc de "bunica". Fiul are doua fete, Beatrice (14 ani) si Anastasia (noua ani), iar Ileana, doi baieti, de un an, respectiv doi ani.

Cei patru nepoti sunt indragostiti de bunica lor al carui nume se chinuiesc sa i-l pronunte si o considera pe aceasta un tovaras de joaca exceptional

Cat despre povestea de dragoste timpurie pe care o traieste Anastasia Lazariuc cu Iosefini, cantareata nu are decat cuvinte de lauda.

"Era foarte important sa gasesc o persoana care sa ma accepte asa cum sunt, cand vreau sa ma izolez, sa tac, sa ma lase in pace, cand vreau sa vorbesc, sa ma inteleaga si il iubesc pe acest om pentru simplul fapt ca ma accepta si ca imi este alaturi si ma ajuta foarte mult", a marturisit artista.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare