Vedete din Romania

#andreea raicu #accident #112 #ambulanta

Andreea Raicu a salvat o viata tastand 112

Andreea Raicu a sunat la 112 si a salvat o viata. Vedeta a ramas impresionata de promptitudinea celor de la SMURD atunci cand un prieten a facut un accident grav si a povestit toata intamplarea pe blogul personal.  

Cu o seara inainte, un apropiat al vedetei Prima TV a suferit un accident grav. Andreea a sarit imediat in ajutorul lui si a apelat 112. Cei de la centrala au fost foarte prompti in reactie si au trimis imediat ambulanta care, culmea, a venit in cateva minute.

"Aseara, un apropiat a avut un accident destul de grav. In panica, am reusit sa sun la singurul numar care mi-a venit in minte: 112. In doar cateva secunde, centralista a preluat apelul. Dupa cateva informatii cerute, l-a transferat imediat catre ambulanta care deja pornise spre noi. In nebunia aceea am pierdut notiunea timpului, dar stiu ca deja se auzeau sirenele. Ajunsesera. Era SMURD! A descins o echipa intreaga.

Era noaptea, asa ca reflectoarele erau indreptate spre pacient. Aparatele au fost montate instant si aflam deja informatii despre starea sanatatii. Totul s-a intamplat cu o rapiditate si o precizie incredibile. Si-a revenit. Felicitari SMURD si acelui om care a venit in tara noastra pentru a inventa acest Serviciu Mobil de Urgenta , Reanimare si Descarcerare!", a scris Andreea Raicu pe blogul sau.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare