Vedete din Romania

#ronald gavril #anamaria prodan #iubit

Anamaria Prodan si Ronald Gavril, noul iubit, pornesc o afacere impreuna. Ce vor sa vanda cei doi indragostiti

 

Anamaria Prodan, cunoscuta ca impresar sportiv si antreprenoare, a dezvaluit recent planurile pentru o noua afacere in parteneriat cu iubitul ei, Ronald Gavril, care locuieste in Statele Unite de mai multi ani.

In prezent, AnamariaProdan straluceste atat pe plan profesional, cat si personal, traind o frumoasa poveste de dragoste cu jucatorul roman de box, Ronald Gavril.

Desi initial au tinut relatia departe de ochii publicului, cei doi au facut publica legatura lor in timpul sarbatorilor de Anul Nou. Invitata in emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Anamaria Prodan a vorbit deschis despre relatia cu Ronald Gavril, oferind si detalii despre cariera ei in lumea afacerilor.

Intrebata ce proiecte mai are in lumea afacerilor, Anamaria Prodan a dezvaluit ca, alaturi de Ronald Gavril, intentioneaza sa lanseze o linie de suplimente sportive si o colectie de haine dedicate sporturilor de contact, cu accent pe echipamente pentru femei.

„Am compania imobiliara in Dubai, am brandul de bijuterii, am salile de fitness, acum scoatem pe piata, eu si Ronald, o linie de suplimente de sala, linii de echipament sportiv, pentru ca pe zona asta de contact trebuie sa fie ceva frumos”, a dezvaluit Anamaria Prodan.

Sexy impresara a dezvaluit si numele pe care il va purta linia de haine: „Da, am gasit numele. Este The Thrill, nickname-ul lui cu care lupta, Fiorul, si fiecare pe linia lui, eu pe partea de femei. (…) Eu am construit toata viata imagini, am construit cumva cariera si am norocul ca de data asta nu mai construiesc cariera, el are si ne completam foarte bine, pentru ca eu sunt pe latura asta artistica, Rebecca (n.r. – fiica ei cea mare) picteaza, cumva el ne lasa sa alegem pe partea de beauty, iar tot ce inseamna supliment sportiv este partea lui, el stie”, a mai spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare