Vedete din Romania

#Survivor Romania 2023 #concurent #acuzatii

Acuzatii grave la adresa unui concurent de la Survivor Romania 2023. "Ii venea sa ne taie si sa ne arunce in padure"

 

In consiliul de nominalizare, concurentii din tabara Razboinicilor de la Survivor Romania 2023 au vorbit despre conflictele din interiorul echipei, iar acuzatiile au fost destul de grave la adresa unui coleg.

Nominalizata spre eliminare, Alexandra Porkolab a vorbit despre tensiunile create in echipa de catre colegul lor, Alin Chirila.

„Problemele pe care eu le-am sesizat erau si sunt legate de agresivitatea lui verbala, de modul foarte impunator de a face anumite lucruri. Un lider nu face lucrurile pe care le face el. Nu incearca sa se impuna prin forta”, a spus Razboinica.

„La un moment dat, unei foste colege din tribul nostru, ii venea sa o traga de par si sa ii dea un pumn si sa ii treaca prin craniu, ca lui ii place sa provoace durere, a avut momente in care ii venea sa ne taie si sa ne arunce in padure si pe langa asta multe alte lucruri. Au fost niste lucruri pe care el le prezenta oarecum cu mandrie. Din punctul meu de vedere, un lider trebuie sa fie un exemplu de frumos, de asa da”, a mai spus Alexandra Porkolab.

La randul lui, Alin Chirila s-a aparat. „Aceasta fetita foarte simpatica uneori ascunde o pisica care zgarie rau. Ea vrea sa imi faca o imagine de om agresiv, de om rau, la un moment dat m-a luat in padure, erau si camerele pe noi, si m-a pus sa fac strategiile din camp la fete in asa fel incat sa le impun fetelor cu cine sa mearga din echipa advresa, sa nu le las sa aleaga”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare