Vedete din Romania

#anamaria prodan #traian băsescu #scrisoare

Anamaria Prodan a primit o scrisoare de la Traian Basescu: „Mare noroc a avut Reghe”

Considerata ca fiind una dintre cele mai mediatizate femei din Romania, Anamaria Prodan se lauda pe Instagram si de atentia pe care o primeste din partea personalitatilor din Romania.

Potrivit unei postari recente de pe celebra retea de socializare, Anamaria Prodan a primit pe 29 aprilie 2020 o scrisoare de la Traian Basescu, in care fostul presedinte al Romaniei ii spunea ca Laurentiu Reghecampf este norocos ca are alaturi de el o asemenea femeie.

„Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic in felul sau. O femeie frumoasa si inteligenta, indragostita de Reghe si de fotbal. Anamaria a reusit sa faca o cariera stralucita, fiind unul din putinii barbati din marea de «doamne» care populeaza fotbalul romanesc. A reusit sa faca performanta prin inteligenta, dragoste si respect pentru fotbal si jucatorii pe care i-a avut in contract. A fost intotdeauna ingerul pazitor al jucatorilor ei, sustinandu-i si atunci cand erau iesiti din forma. Cand a trebuit sa ii transfere, a fost un negociator de succes aparand cu onestitate si intotdeauna interesele jucatorului. Mare noroc a avut Reghe”, scrie in scrisoare pe care Anamaria Prodan a primit-o de la Traian Basescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului