Vedete din Romania

#adina alberts #andreea esca #dezvaluiri #podcasting casti

Adina Alberts, dezvaluiri despre Andreea Esca: „Nu da doi bani pe chestiile astea”

 

Invitata recent intr-un podcast, Andreea Esca a dezvaluit, inca o data, nu are nicio operatie estetica si ca are mare grija de tenul ei.

„Am fost intotdeauna foarte riguroasa cu demachierea si, oricat as fi de obosita, ma demachiez in fiecare seara si folosesc o crema de hidratare. Am folosit o crema de contur de ochi de la 20 de ani, cand cineva mi-a spus ca rad atat de mult incat, cu siguranta o sa fac riduri in jurul ochilor. Nu stiu de ce am tinut minte lucrul acesta si am folosit mereu o crema de contur de ochi. Nu imi lipseste niciodata mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi”, a spus Andreea Esca.

Iar in urma cu aproximativ un an, Adina Alberts vorbea despre faptul ca Andreea Esca nu este de acord cu interventiile: „Andreea Esca mi-a declarat mai demult ca nu agreeaza genul de imbunatatiri estetice, ca nu si le doreste, ca nu si le face. Imi amintesc ca acum cativa ani am vazut-o ca a incercat un pic de botox pe frunte si stiu ca nu i-a placut. Nu da doi bani pe chestiile astea. E si asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu vad de ce toata lumea ar trebui sa-si… Atata timp cat esti multumit de tine”.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului