Vedete din Romania

#iubit vica blochina #vica blochina #victor piturca

Vica Blochina a vorbit despre actualul ei iubit. Din ce tara e barbatul: Fosta amanta a lui Piturca a spus ca nu e roman

Devenita cunoscuta in urma relatiei pe care a avut-o cu Victor Piturca, alaturi de care are un fiu si caruia i-a fost amanta timp de foarte multi ani, Vica Blochina a ajuns sa fie un adevarat personaj monden.

Blonda a participat la aproape toate emisiunile TV din Romania, insa dupa aparitia la Survivor a dezvaluit ca nu vrea sa mai ia parte la astfel de show-uri, ci vrea sa isi traiasca viata departe de lumea aceasta.

Cu toate acestea, Vica Blochina ofera in continuare interviuri si apare in podcasturi si emisiuni TV, semn ca nu vrea sa paraseasca showbiz-ul.

Recent, ea a fost invitata in emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre actualul ei iubit. Chiar daca nu a vrut sa ofere prea multe detalii despre barbat, fosta amanta a lui Victor Piturca a spus despre partenerul ei ca este din Rusia.

„Niciodata nu-mi vor arata iubitul, pentru ca mie nu-mi place, stii foarte bine, nu-mi plac lucrurile expuse. Nu ma simt eu in largul meu sa stau sa le arat. Eu consider ca sunt cateva lucruri care se tin secret. Cum ar fi ce-ti doresti sa faci, cati bani ai si viata ta sentimentala. Este din Occident, este rus. Nu ii transmit nimic iubitului, asta o fac eu in particular”, a spus Vica Blochina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului