Vedete din Romania

#survivor all stars #Roxana Nemes #probleme sanatate

Adevarul despre problemele de sanatate pe care le-ar fi avut Roxana Nemes dupa Survivor All Stars. Vedeta a marturisit totul

Concurenta in sezonul suprem al show-ului Survivor, denumit All Stars, Roxana Nemes a plecat destul de rapid din competitie, insa nu inainte de a castiga doua dueluri de eliminare.

Ea le-a invins la duel pe Elena Ionescu si pe Andreea Tonciu, dupa care s-a vazut nevoita sa paraseasca show-ul din cauza unor probleme medicale.

Imediat dupa ce a plecat de la Survivor Romania All Stars 2024, in mediul online au aparut informatii potrivit carora Roxana Nemes ar suferi de endometrioza. Chiar daca nu a vrut sa vorbeasca despre acest lucru dupa eliminarea din emisiunea de la PRO TV, vedeta a fost invitata la Vorbeste Lumea si a oferit unele lamuriri.

„Cand am venit de la Survivor m-am dus la ginecolog. Mi-a zis: «Esti perfectiune, esti sanatoasa»! Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a scos la timp. Puteam sa patesc mult mai rau.

Sunt foarte emotionata, ma tin foarte tare, ca sa nu lacrimez. Am iubit experienta Survivor si am iubit experienta Survivor All Stars. A fost o onoare si o mandrie sa fiu aici, printre cei mai buni, si va multumesc din suflet tuturor. Mi-am promis mie si familiei mele ca nu o sa fac rabat la sanatate”, a spus Roxana Nemes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare