Vedete din Romania

#andreea antonescu #gravida

Andreea Antonescu vrea sa ramana din nou gravida: „Imi refac viata”

Mama a doua fete, din doua relatii diferite, Andreea Antonescu se gandeste sa isi refaca viata si sa ramana din nou gravida.

Asa cum afirma chiar ea intr-un podcast, Andreea Antonescu nu se sperie de faptul ca este o mama singura si ca are de crescut doua fete, ci isi mai doreste inca un copil.

„Eu vreau sa-mi refac viata personala si mi-as mai dori inca un copil. Asa ca povestea merge mai departe. Nu am planuri de viitor, pentru ca viata m-a invatat sa nu ne facem planuri. Eventual imi fac planuri peste o zi–doua”, a spus Andreea Antonescu in podcastul lui Radu Tibulca.

Artista a mai dezvaluit ca nu s-a gandit niciun moment sa renunte la cariera si ca isi doreste in continuare sa urce pe scena si sa cante.

„Imi doresc in continuare sa cant. Ma regasesc in domeniul asta si-mi place al naibii de tare. Si vezi, vreau, nu vreau, tot in atentia presei ajung si fara sa fac ceva in mod special. Nu sunt o persoana care isi expune toata viata personala pe Instagram. Eu punctez si postez anumite evenimente care vreau sa plece de la sursa si cum as vrea eu sa fie interpretate de toata lumea”, a mai spus Andreea Antonescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului