Vedete din Romania

#Survivor Romania 2023 #ionut iftimoaie #eliminare

Adevaratul motiv pentru care Ionut Iftimoaie a fost eliminat de la Survivor Romania 2023: „Umilinta! Cuvinte jignitoare”

In ultimele zile, dupa ce paprazzi de la Cancan l-au fotografiat pe Ionut Iftimoaie pe aeroportul din Otopeni, toata presa a scris ca acesta a fost dat afara de la Survivor Romania 2023, insa nu se stia exact care a fost motivul.

 

Emisiunea din 19 aprilie de la Pro TV a facut insa lumina in acest caz: familia lui Ionut Iftimoaie are unele probleme in Romania, astfel ca el a fost nevoit sa revina de urgenta in tara!

„Familia ta are nevoie de tine acasa. Probleme personale de-o natura extrem de importanta. Este o exceptie de la ce facem aici. Cu ajutorul tau si al lui Dumnezeu, se rezolva. Ionut, insa, vreau sa te intreb: Alegi sa pleci sau alegi sa ramai? Ai aceasta alegere”, i-a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania, lui Ionut Iftimoaie.

Iar sportivul a raspuns imediat: „Domnule Dan, e greu sa poti sa faci o comparatie. Cand am ales sa intru in acest reality, stiam ca pentru a fi aici, pentru a face ceea ce fac, pentru a obtine ceea ce am obtinut platesc cu lucrul cel mai de pret pe care il am: timpul. Timpul meu pe care il dedic intr-o parte, in loc sa-l dedic in alta parte. Si am facut acest lucru si mi-am promis ca o sa fac mereu acest lucru, atata timp cat stiu ca acasa este bine. Pentru ca de acolo imi vine forta. Stiu ca parcursul meu aici a fost unul presarat cu foarte multa cearta, foarte multe cuvinte aruncate, care au durut mult. Eu le duc, ca le duc. Aici am fost in stare sa trec peste foarte multe lucruri, cum nu puteam sa-mi imaginez vreodata. Nu ma gândesc la dormitul pe scanduri, ci ma refer la umilinta, la cuvinte jignitoare nu in ceea ce inseamna persoana mea de aici, din Survivor, ci si la istoricul meu. Toate au fost menite sa ma distruga cumva. Oare cei de acasa cum privesc acest lucru? Oare familia de ce este nevoita sa treaca prin asta? Va rog sa-mi dati voie ca parcursul meu in Survivor sa se opreasca aici. Poate ca sunt multe de spus. Consider ca am gresit si eu, la randul meu, fata de destul de multi. Sa zicem ca asta e jocul si te duc lucrurile intr-o anumita directie. Daca ar fi sa extrag din experienta asta, la parti bune as pune sa pretuim tot ce avem acasa, tot ce am castigat deja. E singurul lucru cert. Oamenii pe care ii ai langa tine merita mai multa atentie, sa alergam mai putin dupa lucrurile materiale. Nu avem nevoie de atat de multe lucruri, decat ne imaginam. Ca si concluzie strict personala, e imposibil si total gresit daca incerci sa-i multumesti pe oameni. Reusesti sa-i multumesti pe unii, dar ii superi pe altii. E important sa crezi, sa ai taria de a fi convins ca atunci cand ai luat o decizie, e cea mai buna, tinand cont de conditiile din momentul respectiv. Fata ade toti cei care am gresit vreau sa imi cer scuze. Va spun cu mana pe suflet ca vreau sa plec din Survivor si sa iau cu mine doar amintirile placute, tot ce s-a intamplat bine si bun. Plec de aici mult mai bogat decat eram cand am intrat in prima zi”.

Dupa ce Ionut Iftimoaie a afirmat ca decide sa se intoarca in Romania, pentru a fi alaturi de familia lui, Daniel Pavel a avut un ultim mesaj pentru sportiv: „Familia este cruciala si parasesti Survivor Romania pe aceste motive ce tin de cei de acasa”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare