Vedete din Romania

#vica blochina #Survivor #castiguri #bani

Vica Blochina a recunoscut ca a mers la Survivor pentru bani! Ce suma i-a intrat in cont

Au trecut aproximativ patru luni de cand show-ul Survivor Romania 2023 a debutat la PRO TV, iar vedetele eliminate din concurs au inceput deja sa faca dezvaluiri despre emisiune.

Cea mai vocala dintre celebritati a fost, fara doar si poate, Vica Blochina, care pare ca nu se mai poate abtine deloc si a inceput sa spuna ce nu se vede la TV. Mai mult decat atat, fosta balerina a vorbit si despre sumele primite de vedete, afirmand ca ea a primit cei mai multi bani.

„Am rezistat la acest proiect patru saptamani. A fost foarte greu. Am facut mare greseala ca am fost acolo. A fost un proiect care a fost greu pentru mine din punct de vedere psihic, pentru ca eu sunt un om de content creator, pentru ca la mine lumea se uita pentru ce spun, ce fac, ce prostii debitez. M-am pregatit, am alergat zilnic 10 km si am crezut ca fac fata, dar nu am facut fata psihic. Nici nu am avut gasca de oameni, sa am cu cine sa rad. Acolo nu aveam cu cine, pentru ca fiecare era suparat. Fiecare e platit pe saptamana acolo. Eu am fost cel mai bine platita. Fiecare cum isi negociaza, dar eu chiar am fost super bine platita la acest proiect. Fiecare tinea de locul lui cu dintii, iar disperarea asta de a ramane acolo nu i-a lasat pe restul sa putem sa ne intelegem. Am luat cateva zeci de mii de euro pe luna. Pe o luna eu am luat cateva zeci de mii de euro bune, insa nu pot sa spun suma exacta. Eu am luat bani multi. Eu m-am dus la Survivor pentru bani. La asemenea emisiuni, contractele sunt destul de drastice si nimeni nu prea poate sa povesteasca. Sunt oameni carora le este frica si nu spun adevarul”, a spus Vica Blochina in podcastul lui Viorel Grigoroiu.

In ciuda celor spuse de vedeta, tabloidele au notat ca Vica Blochina a primit 3.000 de euro pentru fiecare saptamana petrecuta in Republica Dominicana, in timp ce vedeta care primeste cei mai multi bani este Carmen Grebenisan: 5.000 de euro pentru fiecare saptamana la Survivor!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului