Vedete din Romania

#deces nosfe #sotie nosfe #nosfe #dezvaluiri

Abia acum s-a aflat! Cum a murit, de fapt, NOSFE, in propria locuinta: Dezvaluirile sotiei

16 noiembrie 2022 este o data care va ramane de trista amintire pentru industria muzicala din Romania: NOSFE, unul dintre cei mai iubiti artisti, a murit.

 

Decesul artistului a avut loc in jurul orei 03.00, in propria locuinta, dupa ce a suferit un infarct miocardic. Totul s-a petrecut la doar cateva ore dupa ce NOSFE a sustinut alaturi de Satra B.E.N.Z. un concert in Bucuresti.

La mai bine de doua luni de la tragicul eveniment, Madalina Cretan, sotia lui NOSFE, a fost invitata la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre ultimele clipe din viata cantaretului.

„Eu am fost cu el in seara aia. El imi spunea doar ca bause foarte mult acid, ca simtea ca are un nod in capul pieptului si ca, daca o sa reuseasca sa dea gazele respective afara, o sa fie ok. El a avut acest sentiment din timpul concertului si am coborat cu el de pe scena. Iar eu atunci l-am supus unui interogatoriu, adica m-am speriat si m-am gandit ca poate de la oboseala, de la emotii, poate sa fie ceva mai grav decat crede el. Eu am vrut sa chem ambulanta, doar ca el a fost extraordinat de stapan pe el. Nu stiu, am inteles intre timp ca sunt persoane care transpira, ametesc, se albesc la fata, dar el nu avea absolut nimic, adica era perfect constient, statea drept pe picioare. Imi spunea incontinuu sa stau linistita, ca el e ok, trebuie doar sa elimine aceste gaze. L-am intrebat daca vrea sa mergem acasa si mi-a zis ca da, ca era multa galagie, cumva se stransesera o parte dintre prietenii nostri in jurul lui. Ne-am urcat in masina, a fost ok pe drum, am vorbit cu el, nu se vaita neaparat de o durere. Am ajuns acasa... Este o trauma acest moment pentru mine, imi este foarte greu sa vorbesc despre asta... Ne-am schimbat, el in trening, eu in pijama, si mi-a spus ca el vrea sa mearga sa mai stea putin la laptop, sa se linisteasca, pentru ca de fiecare data dupa un astfel de concert nu te poti pune in pat sa te culci, ca ramai cu adrenalina, cu agitatie si el de obicei isi facea un ceai si se uita la un serial. A crezut ca si-a uitat telefonul in masina, dar a descoperit ulterior ca era in buzunarul de la geaca. Mi-a zis ca se duce sa-l ia si i-am zis ca ma duc eu, ca nu se simte neaparat ok, si mi-a zis foarte coerent ca se duce el, ca e in trening si ca eu sunt in pijama, sa nu fiu nebuna, ca era frig afara. El s-a dus si nu a mai ajuns, a cazut in casa, langa usa de la intrare, in sufragerie, practic. Am auzit doar o bubuiala foarte mare si de aici chiar nu pot...”, a spus Madalina Cretan, sotia lui NOSFE, la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare