Vedete din Romania

#declaratii socante # Mitica Popescu #actor #victor rebengiuc

Victor Rebengiuc, declaratii socante dupa moartea actorului Mitica Popescu: “Vine randul meu. Eu sunt ultimul”

Actorul Victor Rebengiuc este profund afectat de moartea colegului sau de scena Mitica Popescu. Dupa moartea regretatului actor, Rebenciug a facut o declaratie ce a facut numeroase valuri in presa. Actorul a spus “In curand o sa vina si randul meu. Eu sunt ultimul”.

 

Aceasta afirmatie a creat multe speculatii. Unii au interpretat-o ca pe o gluma, in timp ce altii au luat-o in serios. Faptul ca Rebengiuc se afla la varsta de 89 de ani a contribuit la aceste reactii.

Cu toate acestea, Rebengiuc a explicat mai tarziu ca a facut aceasta declaratie intr-un context mai larg, referindu-se la disparitia generatiei sale de actori si la faptul ca el este ultimul ramas in viata din aceasta generatie. A precizat ca nu intentiona sa sugereze ca va muri curand, ci doar ca era constient de faptul ca toti oamenii trec prin aceasta experienta.

”Si eu am primit vestea trista. A jucat impreuna. Am avut doua scene in Morometii. Nu am fost prieteni, nu am fost apropiati, am fost colegi. Nu am pastrat legatura, dar am apreciat talentul sau.

Era un actor talentat, avea farmec. Avea haz de foarte multe ori si imi placea de el ca actor. In curand, o sa vina si randul meu.

Din generatia mea nu a mai ramas nimeni. Eu sunt ultimul. Si asa c-o astept…", a declarat Victor Rebengiuc pentru viva.ro.

In ciuda varstei sale, Rebengiuc ramane un actor foarte activ, continuand sa joace in numeroase productii de teatru si film. Publicul il admira pentru talentul sau si pentru contributia sa la teatrul si filmul romanesc. Speram ca acest mare actor va ramane in viata mult timp si ca va continua sa ne bucure cu prestatia sa.

Regretatul actor Mitica Popescu a murit la vrsta de 86 de ani

Actorul Mitica Popescu a murit, marti 3 ianuarie, la varsta de 86 de ani. Actorul se afla internat la Spitalul Elias din Capitala, inca de la finalul lunii decembrie, dupa ce, anterior a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, la Cardiologie.

FOTO: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare