Vacante

#zboruri #noutati companii aeriene #oferte de zbor

Noutati la companiile aeriene: servicii speciale si oferte de zbor

Pentru 2012, companiile aeriene s-au pregatit cu o serie de schimbari, legate de serviciile oferite, dar si de ofertele de zbor.
 

Serviciul SkyPriority, de la Tarom


Compania Tarom anunta lansarea serviciului SkyPriority, un pachet destinat pasagerilor First/ Busines Class si menbrilor Sky Team Elite Plus.

Noul serviciu, accesibil clientilor de top, se va aplica incepand cu cea de-a doua jumatate a lunii mai, pe aeroporturile din Cluj, Timisoara, Londra (Heathrow) si Amsterdam (Sciphol).

SkyPriority, dupa cum insasi denumirea arata se refera la stabilirea unor principii de prioritate, cum ar fi prioritatea la check-in, prioritatea la predarea bagajelor, prioritatea la ticketing si transfer, prioritatea la imbarcare, prioritatea la livrarea bagajelor si alocarea unor trasee distincte in anumite aeroporturi pentru zonele de securitate si imigrare.
 

Noul model Boeing 777, in flota Air France


Compania aeriana Air France si-a marit flota, prin achizitionarea unui Boeing 777, care va fi utilizat pentru zborurile cu plecare din Franta cu destinatii din Caraibe si Oceanul Indian.

Aeronava, model 777-300 are o configuratie uimitoare, de 468 de locuri si este echipata cu noile fotolii Business Class. Acestea se transforma in paturi de odihna, pe parcursul zborurilor lungi.

In configuratia noului 777-300 se regaseste si Clasa Alize, cu 32 de locuri, ceea ce le ofera pasagerilor cu 40% mai mult spatiu, comparativ cu clasa Voyageur (Economy).

Compania Air France opereaza 1500 de zboruri zilnic, atat in Franta, cat si in intreaga lume, iar flota sa numara 338 de aeronave.
 

Oferte speciale Alitalia


Compania Alitalia ofera in momentul de fata cateva pachete la pret redus, fie pe linia Romania-Italia, fie pe alte trasee, din Romania in alte state ale lumii.

Astfel, pentru Romania-Italia, cel mai ieftin bilet dus-intors are pretul de 119 euro , pe ruta Bucuresti-Milano, iar cel mai scump costa 265 de euro, pe ruta Bucuresti-Alghero.

Alte oferte atractive ar fi biletul dus-intors pe ruta Bucuresti-Barcelona, care costa 155 de euro, biletul dus-intors pe ruta Bucuresti-New-York, in valoare se 646 de euro sau biletul dus-intors Bucuresti-Londra, de 187 de euro.

Sursa foto : aerospaceblog.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea