Vacante

#vacanta 2012 #destinatii de vacanta #destinatii ieftine #destinatii luna mai

Destinatii ieftine si cu vreme buna in luna mai

Luna mai este o perioada in care foarte multi dintre noi aleg sa isi ia concedii pentru a se bucura de vacanta. Luna mai este recunoascuta pentru temperaturile sale moderate, dar si pentru faptul ca desi este inceput de sezon de vacanta, preturile din orasele turistice sunt mai mici.

Atena, Grecia


Chiar daca Atena nu este una dintre cele mai ieftine destinatii turistice din Europa, aceasta are cu siguranta temperaturi pe care toata lumea le adora. In Atena nu ploua aproape niciodata, asa ca este un moment excelent pentru a explora orasul inainte de a merge pe una dintre insulele din apropiere.

Preturile pentru cazare sunt mult mai mici in luna mai, insa explodeaza imediat dupa ce incepe luna iunie. In plus, daca optezi pentru vila sau pensiune, preturile sunt chiar incredibil de mici.

Temperaturi intre 14 si 26 de grade Celsius.


Napoli, Italia


Napoli nu este recunoscuta doar pentru pizza incredibila care se prepara in tot orasul, ci si pentru frumusetile locului, pentru stradutele inguste, pentru pietele aglomerate, dar pline de farmec si pentru preturile mici la cazare in luna mai.

Si in cazul orasului Napoli, preturile la vila sau pensiune sunt cu adevarat un chilipir, mai ales daca stai in jur de 4 - 5 zile. Partea buna este ca napolitanii sunt dispusi sa negocieze, chiar daca par foarte duri si reci.

In plus, daca te cazezi in Napoli, vei fi foarte aproape de insula Sicilia, acolo unde preturile sunt si mai mici.

Temperaturi intre 12 si 23 de grade Celsius.


Istanbul, Turcia


Luna mai este momentul ideal pentru o vacanta in Turcia, mai ales daca esti o persoana care se bucura de racoare si peisaje exotice in acelasi timp. Daca vrei mai multa caldura, poti merge oricand in orasele statiune cum ar fi Antalya sau Bodrum.

Pentru ca Turcia este o tara in care turistii vin abia dupa luna iunie, datorita litoralului, in luna mai preturile sunt inca foarte scazute.

Temperaturi intre 12 si 22 de grade Celsius.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea