Vacante

#egipt #plaja #relaxare #last minute

Last minute in Egipt, tara unde relaxarea pe plaja e... la ea acasa!

Vara este anotimpul in care nu iti doresti altceva decat sa te relaxezi pe plaja, cu un cocktail in mana si in compania cuiva drag. Asa ca nu iti mai ramane decat sa rezervi un concediu si sa pleci intr-o vacanta binemeritata, in care toate visurile tale sa devina realitate.

 

Totusi, trebuie admis ca aglomeratia de pe litoralul romanesc nu este cea mai atragatoare oferta. Asadar, unde poti merge pentru a te relaxa pe plaja, insa fara a cheltui un buget impresionant? Vei gasi raspunsul daca vei accesa platforma online a agentiei de turism KomsiTravel, unde te asteapta cele mai tentante oferte de last minute Egipt.

Zborul pana in Tara Faraonilor este extrem de ieftin si convenabil, iar acolo te poti caza in resort-uri de 4 sau 5 stele. Odata ajuns, te vei relaxa pe plaja ore in sir. Si, daca se intampla sa te "plictisesti" de peisajul de vis pe care il ai la dispozitie, Egiptul iti ofera numeroase alte optiuni. De la obiective turistice bogate din punct de vedere cultural si istoric, petreceri care dureaza o noapte intreaga si pana la oferte culinare delicioase, aici vei gasi tot ce iti doresti de la o vacanta!

Descopera, in continuare, doar doua dintre orasele pe care le poti vizita si de care te vei indragosti cu siguranta, prin intermediul unui last minute in Egipt!

Hurghada – spectacolul transformarii

Pana nu demult, Hurghada era doar un sat de pescari. In momentul de fata, acesta a devenit una dintre cele mai populare destinatii pentru turistii din toata lumea. Insa acest aspect nu mira pe nimeni, avand in vedere superbele plaje, unde nisipul este fin si marea are o nuanta fermecatoare de turcoaz.

Orasul iti permite sa te bucuri de luxul oriental chiar la el acasa, prin intermediul resort-urilor de 4 si 5 stele. Atunci cand rezervi un last minute in Egipt, ai ocazia de a alege, drept punct de plecare spre Hurghada, nu mai putin de unsprezece aeroporturi romanesti, printre care Bucuresti, Cluj Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara, Sibiu, Suceava etc.

Ajuns aici, vei putea face o croaziera pe Marea Rosie sau vizita desertul. Astfel, vei avea ocazia sa experimentezi calaritul camilelor, sa te plimbi cu masini de teren prin dunele de nisip, sa petreci o noapte sub cerul instelat si sa asculti povestile beduinilor.

Sharm el Sheikh – exploreaza Peninsula Sinai!

O alta optiune extrem de populara pentru cei care aleg un last minute in Egipt este orasul Sharm el Sheikh! Ai zbor direct din patru aeroporturi romanesti, Bucuresti, Cluj Napoca, Sibiu si Craiova. In doar cateva ore, vei ajunge intr-una dintre cele mai populare destinatii de scufundari din intreaga lume.

Tot aici, vei avea ocazia de a descoperi latura spirituala a Egiptului, prin intermediul unei vizite pe Muntele Sinai. Localnicii ii spun „Muntele lui Moise”, datorita povestilor biblice asociate cu acest loc. De altfel, nu poti rata nici vizitarea Sfinxului si a Piramidelor, acestea fiind locuri pe care oricine ar trebui sa le vada macar o data in viata!

Indiferent de oferta last minute in Egipt pentru care optezi, ai garantia ca vei avea parte de o experienta de 5 stele. Te vei relaxa pe plaja dupa placul inimii, vei manca din cele mai delicioase preparate si vei avea parte de experiente unice!

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea