Vacante

#nava de croaziera #croaziera

Exploreaza lumea la bordul unei nave de croaziera!

Vacanta pe o nava de croaziera nu se compara cu nicio alta experienta de calatorie. Sentimentul de libertate atunci cand te afli in mijlocul marii, bucuria oferita de toate spectacolele de divertisment de la bordul navei, relaxarea profunda resimtita dupa o sedinta spa si toate destinatiile uimitoare in care nava acosteaza sunt doar cateva dintre amintirile care ti se vor intipari pentru totdeauna in suflet.

 

Daca gandurile te-au indemnat vreodata spre o astfel de aventura, profesionistii agentiei de turism Perfect-Tour.ro transforma visurile in realitate. Descopera in continuare doua dintre cele mai ravnite croaziere si alege itinerariul preferat!

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre acestea, dar si despre alte destinatii, nu ezita sa intri in legatura cu agentii de turism pe rezervari@perfectjourney.ro sau la 031.9596.

 

Croaziera in Africa de Sud si Mozambic la bordul navei MSC Splendida

Eco-nava MSC Splendida te conduce in confort spre cele mai spectaculoase destinatii din Africa de Sud, precum Durban, Pomene si Insula Portugheza. Durban este al treilea oras ca marime din Africa de Sud, iar o excursie la tarm poate fi ocazia sa descoperi al doilea grup etnic ca marime, respectiv populatia sa indiana, dar si multimea de restaurante ce se intinde de-a lungul falezei.

Dupa o zi intreaga pe mare, vei debarca in Golful Pomene, unul dintre cele mai pitoresti locuri din Mozambic. Laguna care protejeaza acest golf face parte din Rezervatia Naturala Pomene, o zona marina protejata, care a reusit sa-si pastreze frumusetea autentica si salbatica. Cat despre mica Insula Portugheza, aici vei putea sa-ti lasi picioarele mangaiate de nisipul fin si sa te bucuri in tihna de albastrul apei.

Timpul petrecut la bordul navei va fi plin de activitati, caci MSC Splendida pregateste de fiecare data o multime de spectacole tematice pentru oaspeti: dans contemporan, cabaret, magie, etc.. Poti, de asemenea, sa te scufunzi intr-una dintre piscinele de pe nava, sa te infrupti din savorile pregatite de restaurantele de la bord, poti practica jogging, squash sau te poti relaxa cu un masaj in centrul spa. Nu in ultimul rand, copiii de toate varstele se vor distra si ei la bordul MSC Splendida, gratie programelor si spectacolelor gandite pentru fiecare categorie de varsta.

Croaziera de Revelion in SUA, Bahamas, Jamaica, Insulele Cayman, Mexic, Puerto Rico, Republica Dominicana pe MSC Seascape

MSC Seascape este cea mai noua nava din flota MSC si ofera o experienta absolut captivanta. Aceasta combina relaxarea, divertismentul, rasfatul simturilor cu preparate de top si privelisti uluitoare pe tot timpul petrecut la bord.

Croaziera de Revelion pe care ti-o propunem porneste din infloritorul Miami, puternic influentat de cultura latino-americana si se intinde pe 14 nopti. De-a lungul sejurului, vei descoperi o multime de locuri fermecatoare, pe care doar o astfel de experienta ti le poate dezvalui intr-un timp scurt.

Astfel, cu fiecare acostare, iti vei bucura simturile cu apele spumoase din Bahamas, cascadele gratioase si marea cristalina din Jamaica, siturile mayase si apele turcoaz din Cozumel ori cu traditiile locale, briza sarata si apele albastre translucide din Puerto Plata.

Cat despre timpul petrecut pe mare, la bordul navei MSC Seascape, exista ceva pentru fiecare. Te poti relaxa in camera modern amenajata ori te poti rasfata la Butcher's Cut, un steakhouse in stil american, care serveste carne de vita Angus si alte specialitati delicioase, in timp ce admiri largul marii.

Daca iubesti adrenalina, poti incerca primul coaster robotic pe mare. Robotron, un brat robotic de ultima generatie, situat la 50 m deasupra marii ati ofera o priveliste 360o si-ti ofera, prin rotirile sale, cele mai tari senzatii.

Restaurante de specialitate, galerii de arta, cabaret, magazine pentru cumparaturi, wine bar-uri, lounge-uri, atrium si multe alte atractii se desfasoara pe impresionanta nava, transformand-o intr-o adevarata metropola pe apa.

Agentii Perfect-Tour.ro au pregatit pentru tine si alte oferte pentru croaziere la bordul navelor MSC, pe care le poti rasfoi pe pagina https://perfect-tour.ro. Alege sa calatoresti intr-una dintre cele mai fascinante si extravagante moduri cu putinta si vei aduna experiente memorabile!

FOTO: freepik.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea