Vacante

Distreaza-te in Copenhaga

Pentru o scurta iesire de weekend intr-un oras care ofera turistilor distractie din plin incearca Copenhaga . Vei avea parte de un teritoriu cu un inalt grad de civilizatie, curat si cu o viata de noapte bogata. Transport si cazare in Copenhaga Ca sa ajungi in Copenhaga trebuie sa stii ca un bilet de avion dus-intors te costa cam 200 de euro. Alte modalitati de a ajunge aici sunt masina, autocarul sau chiar feribotul. Fiind o tara cu un nivel ridicat de trai, preturile nu sunt dintre cele mai ieftine in Danemarca. Gasesti insa preturi la hoteluri cam pentru toate buzunarele. O camera la un hotel de 3 stele costa in jur de 46 de euro pe noapte. Ce poti face in Copenhaga nyhavnsummerPentru a gusta din plin gustul acestui oras, este indicat sa-ti petreci o noapte intreaga prin cluburile, restaurantele si localurile care asigura o viata de noapte bogata. Gasesti ceva de mancare oricand, de la carnatii traditionali cumparati direct pe strada , de la tonetele ambulante, pana la fructele confiate si sosul de miere de la restaurant. In Copenhaga trebuie sa incerci cel putin o data pastrama afumata de ren. Ca sa vezi orasul cel mai bine este sa-l iei la picior sau sa inchiriezi o biclicleta in sezonul cald. Localnicii folosesc adesea bicicleta pentru a se deplasa dintr-o parte in alta a orasului si sistemul de transport, inclusiv pistele pentru biciclisti, este foarte bine pus la punct. Daca esti pasionat de cumparaturi, mergi pe strada Stroget, zona principala comerciala a orasului, cu o gramada de magazine, restaurante si cafenele. Unul dintre suvenirurile preferate il reprezinta ceramica traditionala. Tivoli CopenhagaPentru cei care cauta distractia exista clubul Okio, cel mai mare si mai cunoscut din Copenhaga. Exista insa si un mare numar de pub-uri, de unde poti alege. Este bine sa stii
  • Moneda oficiala. Coroana daneza . 1 Coroana Daneza = 0.4690, curs valutar din 3 decembrie 2007
  • Limba oficiala . Daneza.
  • Situarea. In Nord Vestul Europei. Vecini: Marea Baltica, Germania, Marea Nordului.
  • Numele oficial al Danemarcei. Kongeriget Danemark. Copenhaga ghid turistic Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru Revelion, intra aici si poti castiga o excursie in Turcia .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea