Coafuri

# par matasos #par #ingrijire par

Iti doresti un par fin si matasos? Ce ingrediente naturale poti sa folosesti

Parul nostru poate sa aiba de suferit, mai ales in sezonul calduros, cand abia asteptam sa plecam in concediu si sa petrecem numeroase zile la mare. Apa sarata si razele soarelui nu reprezinta o combinatie chiar asa de buna pentru suvitele noastre sensibile. Poti sa recurgi la o masca naturala, care o sa iti lase parul fin si matasos.

 

Multe ne dorim sa avem un par ca in reclame, insa acesta se poate dovedi mai greu de ingrijit decat credem. Poti sa recurgi la un tratament facut chiar in intimitatea locuintei tale, folosindu-te de ingrediente simple si ieftine. Frumusetea nu trebuie mereu sa coste foarte multi bani, mai ales atunci cand avem o multime de trucuri la indemana.

Prepara o masca din o banana facuta piure, doua lingurite de miere, o lingura de iaurt si o lingura de ulei de masline. Amesteca totul in blender. Ulterior, aplica pasta moale pe par si foloseste-te de o casca de dus. Asteapta 30 de minute si clateste parul, potrivit Girly.ro. O sa vezi ce minuni pot sa faca aceste ingrediente simple, chiar pe loc!

Sursa foto: Pixabay

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului