Coafuri

#par blond #blond

Vara aceasta se poarta blondul. Descopera nuantele perfecte pentru tine

Blondul vine in zeci de nuante diferite, de la blond capsuna si blond vanilat, la blond caramel si blond crem de unt si multe alte nuante care nu suna la fel de delicios, dar care arata superb.

Cu toate acestea, parul blond nu se refera doar la un spectru de nuante de la cele deschise si pana la cele mai inchise. Acesta se poate indrepta spre tonuri de aur alb, galben, rosu, portocaliu si roz si reuseste sa arate diferit de fiecare data. Este de departe cea mai versatila culoare a parului, deoarece se preteaza frumos la atatea tonuri si texturi diferite. Insa ingrijirea parului blond nu este atat de distractiva si simpla cum pare. Decoloarea si tratamentele chimice, precum si elementele naturale cum ar fi apa, soarele si poluarea aerului, sensibilizeaza fibra capilara, lasand-o fragila, uscata si predispusa la rupere. Din acest motiv, rutina de ingrijire a parului blond trebuie realizata cu responsabilitate. Si cum ingrijirea corecta a parului incepe de la samponare, expertii de la Fudge Professional au lansat EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET- gama de ingrijire zilnica a parului blond cu tehnologia unica OptiPlex care ajuta la reconstructia legaturilor dupa daunele provocate de produsele chimice, de styling si de mediu.

Noua gama EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET din portofoliul Fudge este disponibila in toate saloanele GETT’S incepand cu luna aprilie si online pe www.getts.shop.ro!

EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET-TONING SHAMPOO -sampon pentru par blond pentru utilizare zilnica

Ofera parului blond o noua viata cu samponul tonifiant Fudge Professional, conceput pentru a mentine suvitele deschise. Special formulat pentru a contracara tonurile galbene in timp ce repara aspectul deteriorarii, samponul violet foloseste tehnologia profesionala de salon pentru a oferi rezultate exceptionale acasa.

Datorita tehnologiei Opti-PLEX™, va puteti bucura de par cu pana la 95% mai puternic, care rezista la rupere. Este ideal pentru consolidarea fibrelor si a legaturilor care au fost deteriorate dupa ce au fost expuse la medii dure sau tratate cu substante chimice si instrumente de coafat. De asemenea, samponul contine micro-pigmenti violet care indeparteaza orice ton aramiu, pastrandu-ti nuanta pentru mai mult timp.

Utilizat zilnic, samponul va face parul de doua ori mai moale si de zece ori mai neted, iar tehnologia FragranceFuse™, va conferi parfum pana la 24 de ore.

Pret online: 96 lei

EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET-TONING CONDITIONER - Balsam pentru par blond pentru utilizare zilnica

Tonifiere treptata si reparare instantanee, pentru a mentine parul blond stralucitor si sanatos. Balsamul pentru tonifiere violet actioneaza pentru a elimina tonurile galbene si deteriorarea, pentru a va ajuta sa mentineti culoarea proaspata obtinuta la  salonului. Balsamul cu forta dubla foloseste micro-pigmenti violeti pentru a calma tonurile alamie si tehnologia OPTI-PLEX pentru a intari parul si a reconstrui daunele cauzate de tratamentele chimice si de coafarea termica pentru un par mai blond, mai puternic si mai neted.

Cost online: 93 lei

EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET-TONING TREATMENT-Tratament pentru par blond pentru utilizare zilnica

Tratamentul Clean Blonde Damage Rewind de la Fudge contine micro-pigmenti violet cu putere maxima pentru a indeparta nuantele de galben si tehnologia Opti-PLEX™ pentru a hrani parul, astfel incat nu trebuie sa alegeti intre tonifiere si reparare. Formula fara greutate actioneaza adanc in miezul parului pentru a reconstrui legaturile dupa daune chimice, de coafare si de mediu, netezind in acelasi timp cuticula firului de par. Rezultatele? Parul blond este mai luminos, mai puternic, mai neted si un miros de invidiat.

Cost online: 106 lei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare