Coafuri

# aranjare par salon #aranjare par

Cum sa iti aranjezi parul acasa si sa il faci sa arate ca la salon

Iti doresti ca parul tau sa arate impecabil si sa para ca abia ai iesit de la salon? Poti face asta chiar la tine acasa respectand cativa pasi simpli. Orice par poate arata impecabil daca este ingrijit corespunzator si stilizat cu produsele potrivite. Mai jos vei gasi o lista cu sfaturi pentru a avea un par frumos si sanatos.

 

Iata lista cu cele 3 idei de care sa tii cont in ingrijirea parului tau!

1. Spala-te pe cap cu atentie

Poate parea un detaliu minor, dar specialistii sustin ca in aceasta etapa se pot face foarte multe erori care duc la deteriorarea firului de par. Incepe prin a umezi parul, aplica sampon la radacina si maseaza-l cu varful degetelor prin miscari circulare timp de un minut, astfel vei spori cresterea parului. Clateste produsul si realizeaza inca o samponare respectand pasii anteriori. Daca spre final folosesti apa putin mai rece, vei ajuta la inchiderea foliculilor de par. In final aplica balsamul doar pe lungimi, deoarece acesta va oferi stralucire parului. Asteapta cateva minute sa isi faca efectul si dupa daca este necesar clateste bine.

2. Usuca-te ca la salon

Oamenii din domeniu considera ca nu este recomandat sa lasi parul sa se usuce singur, deoarece astfel il poti deteriora mai tare decat in cazul uscatului artificial. Nu pieptana parul ud pentru ca sunt sanse mai mari ca acesta sa se rupa. Incepe uscarea prin a elimina excesul de apa din par, foloseste un prosop absorbant, aplica un produs pentru protectia termica si apoi treci la uscarea propriu zisa a parului. Foloseste un uscator performant, cum este si uscatorul de par Dyson de pe altex.ro care are o tehnologie revolutionara adaptata tuturor tipurilor de par. Pastreaza o distanta de 15 cm intre firul de par si feon, iar in final foloseste aer rece pentru a-l usca inca o data astfel incat sa-ti protejezi podoaba capilara.

3. Foloseste produse de calitate

Orice tip de par necesita o ingrijire speciala si personalizata. Pentru a obtine un look ca la salon ar fi bine sa folosesti niste produse profesionale care sa iti satisfaca nevoile si sa iti ofere rezultate superioare. Pe langa samponul si balsamul pe care sa le alegi in functie de tipul de par pe care il ai, investeste si in niste produse de styling care iti vor oferi stralucire si volum. Uleiurile si serurile vor da hidratare si stralucire coafurii tale. Nu uita de protectie termica, ea te va ajuta sa previi deteriorarea parului si ar trebui sa o folosesti de fiecare data cand iti aranjezi parul cu ajutorul caldurii.

Alege produse potrivite pentru tipul si nevoile parului tau si vei avea niste rezultate satisfacatoare. Unele femei considera mersul la salon ca pe un rasfat, deoarece parul le arata mult mai bine decat atunci cand il aranjeaza acasa. Daca respecti niste pasi simpli si inveti sa iti ingrijesti parul corespunzator la tine acasa, pe langa ca vei economisi bani vei avea si mai multa incredere in tine.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare