Stiri bizare

#penitenciar #fruct #lamaie

Stiai ca acest fruct banal este interzis in penitenciarele din toata lumea? Care este motivul

Te-ai fi gandit vreodata ca dusmanul numarul unu al securitatii in penitenciare este un fruct banal care se regaseste in orice reteta si in orice locuinta? Si tu il ai, chiar acum in casa.

Este atat de periculos incat toti detinutii au accesul interzis la el. Este vorba despre lamaie, care se afla la loc de cinste pe lista obiectelor interzise din inchisori, in intreaga lume.

De ce sunt lamaile periculoase in inchisori 

La o prima vedere pare un lucru exagerat si compelt inutil sa interzici lamaile in inchisori. Insa nu este deloc asa. Lamaile sunt folosite de detinuti pentru a obtine usor alcool.

In plus, zeama de lamaie este folosita de acestia pentru a dizolva substante interzise, in special in cazul drogurilor precum heroina.

Ce pedeapsa risti daca duci lamai in penitenciar

Cei care ignora aceste reguli si duc lamai in penitenciar, risca amenzi contraventionala cuprinse intre 100 si 500 de lei. 

In schimb introducerea de mobile si alte obiecte interzise poate duce la pedepse cuprinse intre 6 lunisi 3 ani de inchisoare plus amenzi pe masura faptelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea