Stiri bizare

#terorizati de fantoma #localnici terorizati #fantoma #braila

O fantoma terorizeaza oamenii dintr-o comuna din Braila! Declaratiile socante ale localnicilor

O fantoma terorizeaza oamenii dintr-o comuna din Braila. De cateva zile localnicii sunt terorizati de fantoma care le deschide portile, arunca cu pietre si pare ca vrea sa se razbune.

 

Nu este o gluma. Este vorba despre vomuna Bertesti de Jos din Braila. Pentru ca nu au gasit nicio explicatie logica pentru cele intamplate, localnicii au ajuns la concluzia ca este vorba despre o fantoma.

Potrivit declaratiilor acestora, fantoma a deschis de multe ori portile satenilor si chiar a aruncat cu pietre dupa unii dintre acestia. Mai mult, unii chiar au zarit la geam chipuri stranii, insa fara a putea vedea clar cum arata.

‘’Vine in fiecare noapte la cetatenii din sat. Nu stim cine este, deschide portile oamenilor, arunca cu pietre si nimeni nu reuseste sa vada cine este. Ne este frica sa nu intre in casele noastre, mai ales ca oamenii batrani pot face infract. 

Initial s-a zis ca a fost prins si ca era un amant al unei femei, dar acum iar a reaparut. Pe 24 ianuarie a murit un cuplu tanar, este anuntul pe internet. Lumea banuieste ca sunt spiritele lor", a transmis un localnic, potrivit obiectivbr.ro.

Primarul comunei, Costel Florinel Capbun, a declarat ca localnicii au facut numeroase sesizari. Mai mult, acestia au anuntat politia, insa nu s-a gasit niciun faptas. Desi multi localnici dau vina pe fantome, primarul este sceptic in aceasta privinta.

“Nu pot sa stiu ce este acolo si nu pot sa ma pronunt. Dar pe camere nu se vede nimic. 

Ne-am uitat cu seful de post, ne-am uitat si cu una dintre fetele acestea care spun ca l-ar fi vazut, ca ar fi aruncat. Ele asa spun, ca ar fi fost un individ care le-a sunat, ca a aruncat cu pietre, a incercat sa impinga usa, nu a putut. Nu stiu ce e acolo. Pe de alta parte, am declaratia de la un vecin care spune ca nu e nimic si ca e altceva, dar nu pot sa fac vreun fel de afirmatii. 

Poate sa fie cineva. Va dati seama ca sunt fete tinere. Nu pot eu sa spun ce e acolo", a mai spus primarul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea