Stiri bizare

# roman fara bilet de avion #viena #abor anulat #avion

Roman prins fara bilet in avion! Zborul a fost anulat! Cum a fost posibil sa ajunga in avion fara sa aiba bilet

 

O intamplare mai putin obisnuita a avut loc pe Aeroportul International din Viena. Un roman a reusit sa treaca de frontiera si sa se imbarce intr-un avion fara sa detina un bilet.

Avionul urma sa ajunga in Bucuresti. Insa, in momentul in care si-au dat seama ca la bordul avionului se afla un pasager clandestin, autoritatile au anulat zborul.

Zborul organizat de Australian Airlines urma sa decoleze din Viena si sa ajunga in Bucuresti marti seara. In urma incidentului insa, acesta a fost anulat, iar toti pasagerii au fost nevoiti sa paraseasca aeronava. Acestia au fost apoi transportati spre Bucuresti a doua zi, dimineata.

Cel care a reusit isprava este un roman in varsta de 35 de ani. Pasagerul clandestin a fost predat politiei de catre autoritatile aeroportuale.

"La poarta, cetateanul roman a fost predat autoritatilor. S-a lasat luat fara sa opuna rezistenta", a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Raimund Schwaiglehner, potrivit plus24.ro.

Toti pasagerii au avut de suferit

Pagaserul clandestin, care s-a gandit sa zboare fara bilet, a provocat pagube uriase. In plus, acesta a facut ca toti ceilalti pasageri sa ramana la sol pana a doua zi dimineata.

Procedura standard in astfel de cazuri prevede ca pasagerii sa fie debarcati, iar aeronava sa fie verificata.

"Un proces standard, care se desfasoara intotdeauna atunci cand sunt implicate autoritatile. Nu a existat niciun pericol, pentru ca barbatul trecuse anterior prin controale de securitate", au precizat reprezentantii Australian Airlines.

In urma investigatiilor s-a dovedit ca romanul nu avea antecedente penale. In momentul de fata, autoritatile din Viena cerceteaza modul in care romanul a reusit sa treaca prin controlul de la poarta aeroportului fara sa detina un bilet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea