Stiri bizare

#viitura de vin # inundatie cu vin #inundatie oras portugalia

Caz neobisnuit! Viitura cu vin rosu in Portugalia. Strazile pline de vin, subsolul unei case, inundat. Cum a fost posibil

Un orasel din Portugalia a trecut printr-o situatie cel putin neobisnuita. O viitura de culoare rosia a maturat strazile orasului si a dus la inundarea completa a subsolului unei case. Vinul a inundat strazile orasului dupa ce rezervoarele unei distilerii au cedat.

Locuitorii orasului din Portugalia au fost surprinzi de viitura de vin rosu, revarsata pe strazi.

Totul a pornit de la o distilerie din Anadia. Strazile orasului au fost rapid maturate de viitura de vin.

Compania a confirmat defectiunea si a declarat ca investigheaza cauzele care au dus la acest dezastru.

Nici compania, nici primaria nu au putut spune cat vin s-a scurs, dar imaginile postate de locuitori pe retelele de socializare aratau strazile acoperite de vin rosu, care in unele cazuri chiar formau un curent. Cu toate acestea, se estimeaza ca ar fi vorba de peste 2,2 milioane de litri de vin rosu care s-a revarsat in strada din cele doua rezervoare. 

Locuitorii si-au exprimat, de asemenea, temerile ca vinul ar putea contamina un rau local, dar primaria a declarat ca a reusit sa impiedice ca alcoolul sa ajunga la acesta.

Primaria a mai spus ca nu au fost raportate victime, dar ca inca evalueaza pagubele structurale. De asemenea, distileria a declarat ca va suporta costurile pentru pagubele produse.

Autoritatile locale au emis o alerta de mediu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea