Stiri bizare

# caine constanta #politia romana #restaurant #caine

Intamplare amuzanta in Constanta! Un caine a plecat de acasa si s-a dus la restaurant. Un politist l-a reunit cu familia

Un politist din Constanta a avut parte de un caz mai putin obisnuit. Acesta a avut parte de o interventie amuzanta pe care nu o va uita prea curand.

 

Un caine a plecat de acasa si s-a dus la restaurant. Cainele s-a asezat comod in fata localului. Trecatorii se amuzau, unii il mangaiau, iar o persoana a sunat la 112 pentru a anunta prezenta cainelui in zona.

La fata locului a intervenit un politist pe nume Gabriel. Acesta a incercat sa convinga patrupedul sa plece de acolo. A reusit, in cele din urma, sa-l duca la veterinar si i-au gasit stapanul. Acesta din urma a primit o amenda petnru ca nu si-a supravegheat cainele mai atent.

Toata patania a fost postata pe Facebook-ul Politiei Romane.

"Pare mare si fioros, dar era tare cuminte. Chiar si asa, parca nu ai vrea sa te intampine sambata seara la restaurant…

Unii il mangaiau, altii il ocoleau, cineva chiar a sunat la 112.

Gabriel, colegul nostru din Constanta, a preluat cazul. Cainele din fotografii era, intr-adevar, bland. Dar tare incapatanat! Invitat la o plimbare, a raspuns cu un refuz. Gabriel a insistat…

I-a oferit si o friptura, ca doar era la restaurant. Refuz total! Deplasarea parea imposibila.

Gabriel, iubitor de animale si cunoscator al acestor rase de caini, a conturat un scenariu.

A improvizat o zgarda si a deschis usile din spate pentru o… invitatie larga in mijlocul de transport. Cainele s-a agitat putin, dar pana la urma s-a facut comod. A primit muzica si a avut parte de o conversatie placuta pana la medicul veterinar.

Aparentele n-au inselat. Chiar daca nu a fost invitat, s-a prezentat in stare buna la restaurant. Era bine ingrijit si destul de manierat. Cu toate acestea, Gabriel le-a spus tuturor celor care-l mangaiau ca ar face bine sa fie prudenti.

Cu ajutorul medicului veterinar, politistul i-a aflat identitatea. In doua minute, s-a prezentat si stapanul. Cu scuze si multumiri…

A plecat acasa insotit de cainele sau si de o sanctiune! Un astfel de caine are un regim special, cu siguranta nu trebuie sa-l intalnim in fata unui restaurant!", a scris Politia Romana pe pagina de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea