Pentru ea

#par stralucitor # par sanatos #ingrijire par

Trucul care te ajuta sa ai un par sanatos si stralucitor

Parul este afectat de mai multi factori din mediul inconjurator, de la frig pana la umezeala. Daca este neglijat, parul poate deveni foarte uscat si isi pierde rapid stralucirea. Daca iti doresti sa ai un par sanatos si care sa straluceasca mereu, vei afla de mai jos un truc foarte simplu.

 

Cum sa iti prepari acasa tratament pentru par

Pentru a te bucura de un par sanatos si stralucitor nu inseamna ca e nevoie sa fugi la supermarket si sa umpli caruciorul cu masti, balsam si alte tratamente pentru par. Cauta in camara de acasa si vei gasi acolo ingredientele necesare pentru a prepara acasa un tratament natural pentru par.

Iti trebuie coaja de la o banana, o ceapa alba, o lingura de orez fiert si zat de cafea. Toate aceste ingrediente au proprietati foarte benefice parului. Contin minerale, vitamine si reprezinta un panaceu pentru par.

Taie coaja de banana in bucati mici si pune-le intr-o cratita. Adauga ceapa tocata, orezul si zatul de cafea. Amesteca bine si acopera-le cu apa. Lasa totul pe foc pentru aproximativ 15 minute.

Cand e gata lasa lichidul la racit, trece-l printr-o strecuratoare si aplica pe tot parul, masand usor scalpul. Acoperul parul cu o casca de dus si lasa tratamentul sa actioneze pentru aproximativ o ora. Spala-l normal apoi si clateste-l cu apa din abundenta. Vei vedea ca dupa uscare parul tau va fi mult mai stralucitor si matasos. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare