Pentru ea

#femei atractive #tinuta #stil de viata

6 lucruri pe care femeile atractive le fac si din care poti avea multe de invatat

Le vezi la televizor, le vezi pe strada sau chir in compania in care lucrezi. Te intrebi adesea ce fac aceste femei pentru a arata atat de bine si cum reusesc sa fie mereu “perfecte”. Ei bine, am aflat secretele lor, iar vestea buna este ca oricine le poate pune in practica.

 

Iata care sunt lucrurile pe care femeile atragatoare le fac diferit si din care putem invata cu totii.

1. Ii pasa de felul in care arata

Aceasta este o femeie careia ii pasa de felul in care arata. Ea nu se da jos din pat ca o floare cu fata proaspata. Ea trebuie sa munceasca pentru asta. Ii pasa pentru ca ii place sa fie frumoasa pentru ea insasi, nu pentru a fi placuta de altii. 

2. Este dependenta de produsele de ingrijire

Iar prin produse de ingrijire nu ne referim la machiaj ci la lotiuni de corp si crème cu protectie solara. Aceasta are grija de pielea si de tenul ei corespunzator si foloseste produsele potrivite tenului si pielii ei. Acelasi lucru este valabil si in cazul parului, pe care-l ingrijeste corespunzator, folosind samponul potrivit, masca, balsam si uleiuri de par. 

3. Face sport

Tonusul este mai bun decat zvacnetul, iar cineva care face sport este mai sanatos decat cineva care nu face. Ea lucreaza la corpul ei si, mai presus de toate, se simte bine in propria piele.

4. Este increzatoare

Nu arati superb daca te micsorezi constant in tine. Cand mergi, trebuie sa o lucrezi, nu sa te cocosezi. Femeile frumoase sunt increzatoare - nu pentru ca sunt frumoase, ci sunt frumoase pentru ca sunt increzatoare.

5. Isi iubeste hainele

Indiferent ca are multe haine sau putine, aceasta femeile le iubeste, le pretuieste si le trateaza in mod adecvat. Tine cont de tesatura acestora, de modul in care trebuie spalate, de temperaturi etc, astfel incat hainele sa arate perfect pentru mult timp. Cand nu faci acest lucru teseturile se strica rapid. 

6. Isi iubeste pantofii

Sigur, ea are cateva piese clasice: tocul inalt negru, tocurile nude si stiletto rosu. Dar ea se supune si presiunii sezonului si cumpara ceea ce este la moda. Ea poate purta fara probleme cizme, stiletto, dar si pantofi cu talpa plata, in functie de tinuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare