Pentru ea

#tendinte parfumerie #parfumerie #arome

Tendinte in parfumerie pentru 2024: noile arome care cuceresc lumea

In materie de parfumerie, anul 2024 se anunta unul care pune accentul pe evidentierea frumusetii naturale prin semnaturi olfactive delicate si senzuale, care cuceresc simturile. Totodata, reinterpretarile unor arome clasice, florale sau cat de poate de feminine, isi gasesc noi definitii datorita inovatiilor tehnologice.

 

Din randurile de mai jos vei afla care sunt aromele cele mai cautate in acest an, care te vor ajuta sa te pui in valoare asa cum iti doresti. Afla care sunt cele mai importante tendinte in materie de parfumuri si fii gata sa cuceresti lumea cu aroma care te reprezinta cel mai bine in 2024! 

Tendinte generale in industria parfumeriei in 2024

Anul 2024 se anunta a fi unul care ne indeamna la autoexprimare si atentie acordata propriei persoane, dar ne imbine si la deschidere si comunicare cu cei din jur. Peach Fuzz, culoarea anului, este o tonalitate ce ne indeamna spre confort si visare prin nuantele sale catifelate de portocaliu delicat.

Accentul in acest an in parfumerie este pus pe arome feminine si senzuale, dar si pe reinterpretari ale unor miresme clasice, unicat. Arome bogate si exotice precum cele de neroli sau orhidee se regasesc in trenduri, dar ele sunt adesea reimaginate datorita unor noi tehnologii inovative sau metode de extractie care sa le puna si mai bine in valoare.

Asadar, fie ca esti in cautare de noi arome care sa te ajute sa-ti pui in evidenta feminitatea sau vrei sa oferi cuiva un dar de neuitat, poti alege cadouri si parfumuri Avon cu note olfactive distincte. Iata care sunt cele mai importante tendinte in materie de parfumuri in acest an. 

Parfumuri fresh si energice

Pentru a fi gata sa intampini fiecare zi cu zambetul pe buze, fii gata sa-ti improspatezi diminetile cu note  energice si proaspete, dar si in acelasi timp delicate ale unor parfumuri din categoria floral-fresh! Mizeaza pe combinatii floral-fructate cum sunt cele de citrice cu trandafir delicat, sustinute la baza de arome exotice precum lemn de santal sau mosc. Astfel de miresme te vor ajuta sa iti oferi boost-ul de energie de care ai nevoie zi de zi, dar iti vor oferi si deschiderea de care ai nevoie pentru a te conecta cu cei din jur! 

Parfumuri cu note feminine si sofisticate

Feminitatea este un trend care nu se demodeaza niciodata, asadar in acest an nu ezita sa te pui in valoare cu ajutorul unor parfumuri cu note delicate si exotice! Intr-un set cadou TTA pentru ea vei regasi miresme sofisticate de floare de buddleia sau lemn de santal indonezian, dar si de flori de neroli, petale de hibiscus si frezii incantatoare, pentru un rasfat complet al simturilor! Un astfel de buchet floral bogat, feminin si senzual deopotriva, iti va conferi o senzatie noua cu fiecare purtare si iti va permite sa experimentezi emotii noi odata cu fiecare atingere subtila de parfum!

Arome iconice si atemporale, reinterpretate modern 

Notele de vanilie, frezie, mosc sau iasomie delicata sunt arome clasice, feminine si senzuale, iar din acest motiv parfumurile care le contin nu se vor demoda niciodata. Cu toate acestea, multe dintre aceste miresme isi gasesc noi valente si modalitati de interpretare datorita noilor metode de extractie permise de tehnologiile avansate, folosite chiar si in industria parfumurilor.

De pilda, parfumul Far Away Beyond the Moon, inspirat de misterul si fascinatia Lunii dar si de aromele unice ale florii de Regina Noptii, are la baza o tehnologie de extractie a mirosului ce foloseste metoda Headspace. Aceasta permite captarea aromei in mod sustentabil si inovativ, lasand indragita si cunoscuta floare nocturna neatinsa! Permite-ti, deci, o calatorie olfactiva hipnotizanta si de neuitat cu un astfel de blend unic, creat de maestri parfumieri renumiti! Accentele florale dulci si cremoase sunt completate de notele dense, fructate si usor amarui de cirese salbatice, precum si de cele senzuale de lemn de santal.

Asadar, fie ca vrei sa te simti pe taramuri magice la fiecare purtare a unui nou parfum sau te pregatesti sa oferi un cadou  de neuitat, in acest an ai la dispozitie arome dintre cele mai variate pentru a simti din plin bogatia si delicatetea olfactiva a unor arome unice! Fii pregatita sa intampini anul 2024 cu cele mai senzuale si feminine arome!

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare