Pentru ea

Lenjerie intima din bumbac, preferata de designeri. Revine moda anilor '96

Calvin Klein anunta lansarea Calvin Klein 1996, o noua colectie de Underwear, cu modele indraznete si imprimeuri inspirate din design-ul anilor 90. In colectie se regasesc produse din gamele Underwear si loungewear prin care se amplifica siluetele clasice cu o poveste vibranta a logo-ului, o noua abordare a imprimeului, a culorii si un limbaj grafic aparte. O selectie fresh si energica de produse essentials in care culorile neon, grafica contrastanta si imprimeurile cu logo-ul deformat transmit o incredere tinereasca.

In colectia Calvin Klein 1996 Cotton dedicata femeilor se intalnesc stilurile clasice de Underwear actualizate cu o noua paleta interesanta de culori, siluete reimprospatate si tesatura elastica pentru un confort maxim.

Braleta fara captuseala prezinta o noua forma a decolteului, cu spatele descoperit, pentru un stil simplu si minimal, asortata cu o pereche de chilot tip bikini disponibila in negru, precum si noi imprimeuri tip animal print.

In Calvin Klein 1996 Logo Lace se regasesc produse din dantela in doua straturi, cu imprimeu allover cu monograma in rosu aprins, alb si negru pentru un twist in oferta rafinata de Underwear. Realizate din 52% nailon reciclat amestecat cu material elastic pentru confort maxim. Decolteu rotund si spate decupat.

Sutienul fara captuseala tip balconette si chilotul modern tip tanga sunt actualizate in oferta Calvin Klein 1996 Animal Lace, cu o dantela leopard verde electrizant.

Selectia pentru femei include un hanorac cu decolteu rotund realizat dintr-un amestec de materiale, precum si un tricou cu maneca scurta, de asemenea cu decolteu rotund si pantaloni scurti tip loungerwear, ambele din bumbac organic 100%. Hanoracul si tricoul prezinta o croiala cu umerii cazuti ce ofera acea stare relaxanta de confort si logo-ul apare incadrat intr-un chenar. Pantalonii scurti loungewear au un patch cu monograma si banda clasica din talie cu logo.

Pentru barbati, Calvin Klein 1996 Micro Singles reinterpreteaza stilurile emblematice de Underwear – chilotul traditional tip brief, chilotul tip boxer cu talie joasa si chilotul tip boxer clasic – printr-o noua perspectiva vibranta. Realizate dintr-un mix de material elastic de microfibre matasoase si 88% poliester reciclat, aceste modele sunt disponibile in negru clasic, precum si in noile imprimeuri tip animal print. Aceste stiluri sunt disponibile si in seturi de trei perechi.

Gama Calvin Klein 1996 Cotton cuprinde chilotul tip trunks si mai multe feluri de chilot tip boxer in culori noi si modele variate. Chilotul tip trunks poate fi gasit intr-un imprimeu tip leopard difuz, verde stralucitor si albastru puternic; chilotul tip boxer vine intr-un imprimeu in nuante de roz, portocaliu si verde-albastru, precum si un nou imprimeu cu logo ondulat intr-o nuanta rece de turcoaz neon. Produsele de lenjerie din aceasta gama prezinta in continuare logo-ul Calvin Klein intr-un design de monograma deformat care se repeta si un imprimeu cu monograma stampilata; de asemenea, sunt disponibile cu imprimeu negru de leopard.

Calvin Klein 1996 Lounge include pantaloni de jogging, tricouri cu guler tip crew, hanorace si pantaloni loungerwear  in negru neutru, alb si gri heather. Pantalonii de jogging sunt confectionati dintr-un amestec de bumbac si au un patch cu monograma si banda clasica din talie cu logo. La tricouri si hanorace pozitionarea logo-ului este la fel ca la produsele dedicate femeilor, in timp ce pantalonii scurti au parte de acelasi design al logo-ului precum linia vestimentara.

Produsele Calvin Klein 1996 sunt disponibile in magazinele Calvin Klein Underwear din ParkLake Shopping Center, Baneasa Shopping City si in magazinele Calvin Klein Jeans din Bucuresti Mall, Palas Mall Iasi, Iulius Town Timisoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare