Pentru ea

# vara 2022 # moda verii #pantaloni largi #pantaloni dama

Pantaloni largi de dama - Moda verii 2022

Pantalonii largi de dama au o revenire fantastica in acest an. Sunt confortabili, vin in materiale fluide si viu colorate, fiind perfecti pentru zilele in care nici fusta parca n-ai vrea sa porti si nici pantaloni stramti pe picior. Sunt exact trendul opus jeansilor skinny sau pantalonilor din piele.

 

Atuul acestui gen de pantaloni dama largi este ca poate fi purtat la fel de bine la o intalnire, in weekend, la un brunch, dar si la serviciu. Sunt foarte versatili si sunt ideali pentru femeile care doresc sa arate prezentabil, dar si sa se simta lejer. Reprezinta investitia cea mai buna pentru o tinuta care sa mearga la fel de bine la office, cat si la party-uri.

Acestia nu lipsesc nici din colectia Joa.ro, pe care te invitam sa o descoperi alaturi de o multime de trucuri si sfaturi de asortare prezentate in acest articol!

Cine poate purta pantaloni cu croi larg?

Oricine poate purta acest gen de pantaloni. Sunt potriviti chiar si daca ai o silueta petite. Retine doar cateva lucruri: de exemplu, daca nu gasesti lungimea potrivita, cumpara unii mai lungi si mergi la croitorie pentru a-i ajusta. 

In cazul femeilor cu forme voluptoase lungimea pantalonului este unul dintre aspectele care merita o atentie speciala. In cazul celor evazati, alege-i pe cei care trec de glezna si care lasa la vedere varful pantofului. De asemenea, daca ai o silueta plina, opteaza pentru materiale mai groase si evita-le pe cele subtiri. Pentru a obtine un look degajat dar chic, asorteaza pantalonii largi cu un top si o jacheta eleganta. 

Ce tip de incaltaminte se potriveste cu pantalonii largi?

In principiu, iti recomandam sa porti pantalonii cu croi larg in asociere cu 5 tipuri de incaltaminte, respectiv:

  1.  Crunchy sneakers, asa cum ii numesc americanii - adica, da, acei pantofi sport cu design proeminent - ideali pentru tinutele sport-casual si pentru ocaziile in care vrei sa te simti confortabil.
  2.  Botinele, varianta perfecta pentru outfiturile din sezonul rece; daca porti pantaloni largi trei sferturi, modelele de botine cu aplicatii metalice, broderii sau alte ornamente sunt un pariu sigur pentru un look iesit din tipar. 
  3.  Pantofii stiletto - cumva, te asteptai ca acestia sa se regaseasca printre nominalizati, nu-i asa? Deloc surprinzator, stim, deoarece stiletto reprezinta un model clasic, atemporal de pantofi pentru femei pe care trebuie sa-l ai in garderoba. 
  4.  Pantofii cu toc inalt si platforma (adica cei plumps), care se asorteaza de minune cu acest tip de pantaloni. 
  5.  Sandalele, ultimele dar nu cele din urma; poti alege sandale elegante, in functie de ocazie si de modelul pantalonilor, dar, la fel de bine, poti opta pentru cele cu talpa wedge, casual.  

Cum se poarta pantalonii largi la birou?

Iti doresti sa porti pantaloni largi de dama si la birou? Acestia pot fi accesorizati simplu cu diverse camasi sau cu topuri si sacouri. In ceea ce priveste lungimea, poti opta atat pentru cei care acopera incaltamintea cat si pentru cei mai scurti de zona gleznei. Pe Joa.ro, vei gasi o gama foarte variata de pantaloni largi, ideali atat pentru tinute office, cat si pentru tinute casual.

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare