Pentru ea

#videoclip #campanie #tommy hilfiger #classics reborn

Tommy Hilfiger anunta lansarea videoclipului campaniei Classics Reborn

Tommy Hilfiger are placerea sa anunte lansarea videoclipului campaniei Classics Reborn care prezinta publicului cea mai noua colaborare a brand-ului cu Shawn Mendes. Parteneriatul global, construit pe mai multe directii, „Play it Forward” incepe in vara anului 2022, va include look-uri personalizate pentru aparitiile lui Shawn din timpul turneului Wonder: The World, o donatie de 1 milion de dolari din partea Tommy Hilfiger pentru a compensa impactul asupra mediului din timpul turneului mondial  si o colectie, realizata impreuna, care va fi lansata in primavara anului 2023. Colectia va prezenta stiluri de calitate reimaginate, cu un design circular, si in acelasi timp inovatii in reciclarea materialelor.

 

Ca o forma de omagiu fata de istoricul muzical al brand-ului, in video il vedem pe Shawn Mendes cantand la chitara un cover dupa piesa lui Bruce Springsteen, „Dancing in the Dark”, considerata imnul muzicii rock de la mijlocul anilor ’80. Aceasta interpretare a fost inregistrata exclusiv pentru acest proiect. Intr-o scena, o bandana americana tricolora se vede in buzunarul din spate al blugilor pe care ii poarta Shawn – tributul suprem adus look-ului pe care Springsteen il avea in videoclipul original.

Videoclipul a fost filmat in Austin, Texas, avandu-i ca regizori pe Craig McDean si Theo Stanley, si este plasat atat intr-un peisaj natural, in aer liber, cat si intr-un depozit.

Videoclipul Classics Reborn lanseaza noua campanie Classics Reborn, cu articole din colectia clasica Tommy Hilfiger din 1985, acum fiind produse cu materiale mai sustenabile. In video, Shawn poarta culorile clasice Tommy Hilfiger -  rosu, alb si albastru, inspirate de mostenirea americana a brand-ului. Aceste culori emblematice sunt de asemenea subtil integrate in elementele vizuale si design-ul set-up-ului.

In lunile urmatoare, mai multe detalii despre colaborarea „Play it Forward” vor fi distribuite pe canalele de comunicare Tommy Hilfiger si Shawn Mendes. Prietenii si fanii brand-ului Tommy Hilfiger sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyXShawn, #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

CINE: Cantaretul/compozitorul Shawn Mendes, directorul de creatie Tray Laird, regizorii Craig McDean si Theo Stanley.

UNDE: Pe toate platformele sociale si digitale Tommy Hilfiger, in magazin si pe OOH-uri digitale selectate.

CAND: 16 Mai, 2022

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare