Pentru ea

#hituri moda #moda toamna #toamna

Hituri de moda de toamna - verifica ce va fi in top in aceasta toamna

Toamna este anotimpul in care poti sa iti exprimi personalitatea prin tinute creative si variate. Fie ca preferi stilul casual, elegant sau sportiv, exista cateva piese vestimentare care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in acest sezon. Continua sa citesti pentru a afla care sunt tendintele in moda de toamna si cateva sfaturi despre cum sa le porti. Ce pulovere sa alegi in aceasta toamna?

Puloverele sunt esentiale in zilele reci de toamna pentru confortul termic. In plus, pot aduce un plus de culoare si stil tinutei tale. Daca vrei sa fii la moda, alege pulovere de dama cu imprimeuri originale si viu colorate, cum ar fi cele de la Desigual Romania. Acestea sunt confectionate din materiale de calitate si au designuri unice, care te vor face sa iesi in evidenta. Poti sa le asortezi cu jeans, fuste sau pantaloni, in functie de ocazie.

Cum sa porti geaca de piele?

Geaca de piele este o alta piesa vestimentara care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in aceasta toamna. Este versatila si se potriveste cu aproape orice tinuta. Poti sa o porti cu o rochie si cizme pentru un look feminin si elegant, cu un tricou si pantaloni pentru un look rebel si cool, sau cu pulovere de dama si blugi pentru o tinuta mai relaxata. Geaca de piele iti va oferi protectie impotriva vantului si a ploii, dar si un aer sofisticat si modern.

Ce accesorii sa folosesti in aceasta toamna?

Accesoriile pot transforma o tinuta simpla in una spectaculoasa. In aceasta toamna, poti sa folosesti accesorii care sa iti puna in valoare personalitatea si gusturile. De exemplu, poti sa porti o esarfa colorata sau un fular cu model geometric pentru a aduce un plus de dinamism tinutei tale. Sau poti sa optezi pentru o pereche de cercei mari si stralucitori pentru a atrage atentia asupra fetei tale. Nu uita nici de palarii, genti sau curele, care pot completa perfect look-ul tau si merg de minune cu pulovere de dama.

Ce culori sa porti in aceasta toamna?

Culorile pe care le porti pot influenta starea ta de spirit si modul in care esti perceput de ceilalti. In aceasta toamna, poti sa te inspiri din culorile naturii si sa alegi nuante calde si armonioase, cum ar fi maro, bej, portocaliu sau rosu. Acestea iti vor da o senzatie de confort si siguranta, dar si de vitalitate si de optimism. Poti sa le combini intre ele sau cu alte culori neutre, cum ar fi negru, gri sau alb.

Ce pantofi sa porti in aceasta toamna?

Pantofii sunt un alt element important al tinutei tale, care trebuie sa fie atat practici, cat si frumosi. In aceasta toamna, poti sa porti pantofi care sa se potriveasca cu stilul tau si cu vremea. De exemplu, poti sa alegi o pereche de cizme scurte sau lungi, care iti vor tine picioarele calde si uscate. Sau poti sa optezi pentru o pereche de botine sau ghete, care iti vor oferi stabilitate si confort. 

Toamna este un anotimp plin de posibilitati si provocari pentru garderoba ta. Poti sa iti exprimi personalitatea si sa fii la moda, daca alegi piese vestimentare care sa se potriveasca cu stilul tau si cu tendintele sezonului. Tine cont de sfaturile de mai sus si sigur te vei simti frumoasa si increzatoare in aceasta toamna!

FOTO: answear.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare