Pentru ea

#blugi #denim

Blugii, arta stilului atemporal

Intr-o lume in care tendintele in moda vin si pleaca, Calvin Klein a reusit sa realizeze ceva cu adevarat exceptional prin colectia Toamna 2023. In loc sa urmareasca tendintele trecatoare, brand-ul s-a concentrat pe ceea ce este clasic, reimaginand doua produse emblematice din garderoba oricarei femei: blugii si lenjeria intima. Aceasta abordare exprima filozofia Calvin Klein - o celebrare a ideii de a fi cu adevarat tu insuti, oricand si oriunde, fara a-ti cere scuze cuiva.

 

De la infiintarea sa in 1968, Calvin Klein a fost un pionier in lumea denimului, stabilind tendinte care sunt mereu actuale. Acum, colectia Calvin Klein Toamna 2023 intruchipeaza spiritul divers si atemporal al brand-ului.

Aceasta colectie soseste intr-un moment perfect. Inceputul unui nou sezon simbolizeaza reinnoirea stilului nostru, iar anumite piese cheie nu isi pierd niciodata farmecul, formand baza ideala a unei garderobe capsula. Acestea sunt piesele care depasesc tendintele si raman mereu stylish, raspunzand vechii intrebari: "Ce sa port oare azi?"

Calvin Klein are raspunsul, ghidandu-ne catre piesele esentiale pentru noul sezon:

Geaca de Blugi: Mereu cool si versatila, o geaca de blugi este o piesa ideala pentru sezonul de toamna, se asorteaza usor cu aproape orice. Adauga o nota de confort tinutei tale si ofera acel look super dorit de mix intre denim cu denim.

Camasa din Denim: O piesa casual-cool esentiala, o camasa din denim se potriveste tuturor stilurilor. Fie ca este lejera sau oversized, este o piesa de baza pentru toate anotimpurile.

Jacheta Puffer: Ia-ti jacheta puffer versatila inainte sa se schimbe vremea – sigur va fi un item la mare cautare.  Versiunea Calvin Klein este un produs must-have pe care il poti adauga in garderoba ta.

Tricoul si Top-ul din tricot: Aceste piese de baza actualizate transforma orice tinuta. Top-urile Calvin Klein din tricot amintesc de simplitatea anilor '90. Nu au nevoie de recomandari suplimentare, si doar de variante infinite de asortare.

Blugii: Produsul care defineste stilul acestei toamne. Colectia Calvin Klein Jeans ofera o reinterpretare a celei mai confortabile si versatile piese pentru partea de jos.

Incluziunea si diversitatea definesc caracterul Calvin Klein, care se reflecta si in actuala colectie. Aceasta introduce articole de baza modernizate care se potrivesc cu orice garderoba si stil, cu liniile emblematice ale brand-ului - minimaliste, moderne si senzuale, si este imbogatita cu noi materiale si croieli. Rezultatul este o reprezentare a stilului lejer, profund conectat la viata moderna, care permite fiecaruia sa-si creeze o lume unica.

Colectia Toamna 2023 consolideaza viziunea Calvin Klein, asupra design-ului si in acelasi timp spune o poveste despre placere si joaca. Este o expresie a diversitatii si atemporalitatii brand-ului, sarbatorind cele mai emblematice produse, de la jachetele puffer si jachetele din denim, pana la topurile clasice in alb si negru.

Mai presus de toate, aceasta colectie face ceva minunat – ne trezeste simturile si ne elibereaza imaginatia, invitandu-ne sa cream fara efort o garderoba capsula sic de toamna si, de ce nu, si de iarna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare